mikrofon kapaliyken bi kırmızı ışık yanması gerekiyo ama yanmiyorTuşa bastıktan sonra bir şeyler söyle. Eğer ses ayarları kısmında mikrofon barı dolmuyorsa çalışıyor demektir.
Evet yanması lazım. Mikrofonu buton üzerinden değil de ayarlar kısmından da kapatırsa o LED yanması lazım. O şekilde dener misin?
Mikrofon kapaliyken bir kırmızı ışık yanması gerekiyor ama yanmiyor.
Hocam bende de Cloud 3 var ama LED özelliği çalışmıyor kulaklık üzerindeki butondan basınca ayarlar kısmından nasıl denenebilir?
Eki Görüntüle 2438270
Sağ alt kısımdaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarına gir. Bu sayfadan susturmayı dene. Görselde de görüldüğü gibi Wireless olanını kullanıyorum ve butona basmadan bu kısımdan susturmayı deneyince de mute bildirim LED'i yanıyor. Belki wired versiyonunda da bu şekilde olabilir.
Dün HyperX Cloud 3 aldim mikrofon sessiz LED'i diye geçen bir tuş var o çalışmıyor, ya da çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız?
hahaha bende diyorum ulan bu kulaklik bozuk mu diyeBen de yanmıyor nedense bilemedim.
Hocam mikrofonunu sonuna kadar oturtmayı deneyin. Bende de yanımıyordu da ben mikrofonu tam oturatmamışım yerine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.