HyperX Cloud 3 mikrofon sessiz LED'i çalışmıyor

boyleiyi

Zeptopat
Daha fazla  
Dün HyperX Cloud 3 aldim mikrofon sessiz LED'i diye geçen bir tuş var o çalışmıyor, ya da çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız?

Evet yanması lazım. Mikrofonu buton üzerinden değil de ayarlar kısmından da kapatırsa o LED yanması lazım. O şekilde dener misin?

Hocam bende de Cloud 3 var ama LED özelliği çalışmıyor kulaklık üzerindeki butondan basınca ayarlar kısmından nasıl denenebilir?

Mikrofon kapaliyken bir kırmızı ışık yanması gerekiyor ama yanmiyor.

Hangi yöntemle bağlıyorsunuz acaba Type-C ile mi USB ile mi?

Son düzenleme:
Hocam bende de Cloud 3 var ama LED özelliği çalışmıyor kulaklık üzerindeki butondan basınca ayarlar kısmından nasıl denenebilir?
1741175039275.png

Sağ alt kısımdaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarına gir. Bu sayfadan susturmayı dene. Görselde de görüldüğü gibi Wireless olanını kullanıyorum ve butona basmadan bu kısımdan susturmayı deneyince de mute bildirim ledi yanıyor. Belki Wired versiyonunda da bu şekilde olabilir.

Eki Görüntüle 2438270
Sağ alt kısımdaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses ayarlarına gir. Bu sayfadan susturmayı dene. Görselde de görüldüğü gibi Wireless olanını kullanıyorum ve butona basmadan bu kısımdan susturmayı deneyince de mute bildirim LED'i yanıyor. Belki wired versiyonunda da bu şekilde olabilir.

Ben de yanmıyor nedense bilemedim.

Dün HyperX Cloud 3 aldim mikrofon sessiz LED'i diye geçen bir tuş var o çalışmıyor, ya da çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız?

Hocam mikrofonunu sonuna kadar oturtmayı deneyin. Bende de yanımıyordu da ben mikrofonu tam oturatmamışım yerine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı