HyperX Cloud 3 S Wireless alınır mı?

2. el almak istemiyorum hocam. Düşer mi dersiniz yıl başından sonra fırlamasın.
Her geçen gün fiyatı artan bir ürün. 3-4 hafta falan önce 4.5K falandı fiyatı.

2. el dediğin 1-2 aylık ama yine sen bilirsin. Bu ürünün fiyatı çok inişli çıkışlı. O yüzden çıkar veya iner diyemiyorum. Ama bu fiyatı vermezdim şahsen.

Peki başka marka model önereceğin var mıdır, ben uzun süre HyperX Cloud 2 kullanıyordum çok memnundum sonra değiştirdim şimdi almışken sağlam kablosuz istiyorum.

Peki başka marka model önereceğin var mıdır, ben uzun süre HyperX Cloud 2 kullanıyordum çok memnundum sonra değiştirdim şimdi almışken sağlam kablosuz istiyorum.

En çok ASUS ROG pelta öneriliyor bu bütçeye. Ona bakabilirsin. SS Nova 5X de var beğendiğim. Genel kullanıma daha çok hitap ediyor. Senin tek amacın oyunda ses kasmak ise Cloud 3S Wireless da alabilirsin. Fakat müzik dinlerim film izlerim falan dersen başka modellere bakman gerekebilir.

2. el dediğin 1-2 aylık ama yine sen bilirsin. Bu ürünün fiyatı çok inişli çıkışlı. O yüzden çıkar veya iner diyemiyorum. Ama bu fiyatı vermezdim şahsen.
Havale fiyatı :
6.158,53 TL

En çok ASUS ROG pelta öneriliyor bu bütçeye. Ona bakabilirsin. SS Nova 5X de var beğendiğim. Genel kullanıma daha çok hitap ediyor. Senin tek amacın oyunda ses kasmak ise Cloud 3S Wireless da alabilirsin. Fakat müzik dinlerim film izlerim falan dersen başka modellere bakman gerekebilir.

Amacım oyun Discord ve TS3.
Müzik ve film içinde yeter yani.

Havale fiyatı:
6.158, 53 TL.

Amacım oyun Discord ve TS3.
Müzik ve film içinde yeter yani.

Cloud 3S in ses profilini göremiyorum. O yüzden müzik için yeter veya yetmez diyemem. Ama EQ şart o Cloud 2 için bile şarttı zaten. Müzikten çok bir beklentin yoksa alabilirsin. Örneğin Cloud 3 Wireless müzik için kötü hakikaten, EQ ile de ne kadar toparlanır bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı