Ayaz Tanis
Hectopat
Sesi sağ kısımdaki yerden kısıyorum fakat sol kısımdan ses az da olsa gelmeye devam ediyor, sesi açtığımda da ses sol tarafta daha baskın oluyor gerçekten rahatsız ediyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Windowsta ses ayarlarına girin. Orada cihaz özellikleri diye bir yer var oraya basın oradan manuel bir şekilde ayarlayabilirsiniz.Sesi sağ kısımdaki yerden kısıyorum fakat sol kısımdan ses az da olsa gelmeye devam ediyor, sesi açtığımda da ses sol tarafta daha baskın oluyor gerçekten rahatsız ediyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Uygulamasından denge ayarını yapabilirsiniz galiba.
Benim dediğim şekilde ayarlamayı dener misiniz hocam? Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye de yollayabilirsiniz.Denge ayarı yapılı.
Benim dediğim şekilde ayarlamayı dener misiniz hocam? Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye de yollayabilirsiniz.
Ayarı yapsam bile 3000 lira verdiğim kulaklığın böyle olması saçma garantisi devam ediyor mu bilmiyorum.
Ne kadar önce aldınız bu sorun hariç memnun musun?
1 ay 2 ay oldu onun haricinde mükemmel bir kulaklık ses kalitesi mikrofon kalitesi falan.
Hocam hikayeli oyunlar içinde tatmin ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.