HyperX Cloud 3 sürücü kurulamıyor

Hocam ilk sordu da yükledim driverı ama başka hiçbir ayar yapmadım driver güncel mi veya olmuş mu nereden kontrol edebilirim birde sesler çok kötü bende

Kötü derken nasıl kötü.

Hocam ben 2 3 gün oluyor alalı CS2 ve Valorant oynuyorum sadece arada sırada da hikayeli oyunlar aldım kurması öğrenmesi ayarlaması dert jak girişiyle bağlayınca uygulama görmüyor USB ile bağladım masamın yarısı kablo oldu oyunlarda sesler çok karmaşık EQ ayarı yapmadığım için olabilir ama EQ ayarı yapmadan oynayanlar ve memnun olanlar da var kafam çok karmaşık.

Hocam ben 2 3 gün oluyor alalı CS2 ve Valorant oynuyorum sadece arada sırada da hikayeli oyunlar aldım kurması öğrenmesi ayarlaması dert jak girişiyle bağlayınca uygulama görmüyor USB ile bağladım masamın yarısı kablo oldu oyunlarda sesler çok karmaşık EQ ayarı yapmadığım için olabilir ama EQ ayarı yapmadan oynayanlar ve memnun olanlar da var kafam çok karmaşık.

Bende hiçbir EQ ayarı yapmadım ve kendi USB ses kartı ile kullanıyorum gayet memnunum EQ ayarını uygulamadan yapmanı tavsiye etmiyorum ben biraz kurcalamıştım pek beğenmedim sadece driver güncellemesi için kullanıyorum EQ ayarı için Microsoft Store da Dolby Atmos uygulaması var onu indirip kurup orada EQ ayarı var öyle yapabilirsin ben game mode var o seçili oynuyorum. Uygulamayı satın almadıysan daha önceden bir kerelik satın alman gerekiyor 40 TL mi neydi en son.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı