Cloud2 kullanıcısıyım ve bundan 4 ay önce aldım Cloud 3 Wireless'i kardeşime hediye ettim Cloud2'den devam Cloud 3'te aynı istediğim performansı vermedi.
Merhaba iyi akşamlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanıyorum ve indirimdeyken Cloud 3 alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım sizce alınır mı? Artıları eksileri nedir? Bu arada Cloud 2'nin sesinden fazlasıyla memnunum.
Merhaba iyi akşamlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanıyorum ve indirimdeyken Cloud 3 alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım sizce alınır mı? Artıları eksileri nedir? Bu arada Cloud 2'nin sesinden fazlasıyla memnunum.
elimde cloud 2 2019 model cloud 3 g pro x hs80 V2 pro bunlarin hepsini kullandim içlerinden su an en iyisi cloud 3 cloud 2 im halen duruyor sadece kafa bandi ayaklari kırık ses karti sağlam
1 . V2 pro 2-3 ay sonra elinizde kalir her yeri naylon
2. h80 cloud 2/3 gibi ses kasamazsin bana göre
3. g prox kablolu kafayı aşiri sıkıyor max 4-5 ay sonra sağ yada sol artik sana ne deng gelirse ses kesiliyor bende sağ kulaklık sesi kesti
anlicağin bana göre en sağlam kulaklık CLOUD 3 kablolu kablosuz sadece rahatlik o kadar
Cloud 3 HP üretiyor HyperX değil Cloud 2 eski olmasina karşi halen güzel kulaklık ses kartin kötü ise Cloud 3 almana gerek yok Cloud 3 de ses karti yok anakartindaki neyse ona gore ses alacaksin.
Cloud 3 HP üretiyor HyperX değil Cloud 2 eski olmasina karşi halen güzel kulaklık ses kartin kötü ise Cloud 3 almana gerek yok Cloud 3 de ses karti yok anakartindaki neyse ona gore ses alacaksin.