Arasındaki fiyat farkina deger kablosuz olması dışında farkli ozelligi var mı?
elimde cloud 2 2019 model cloud 3 g pro x hs80 V2 pro bunlarin hepsini kullandim içlerinden su an en iyisi cloud 3 cloud 2 im halen duruyor sadece kafa bandi ayaklari kırık ses karti sağlamMerhaba iyi akşamlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanıyorum ve indirimdeyken Cloud 3 alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım sizce alınır mı? Artıları eksileri nedir? Bu arada Cloud 2'nin sesinden fazlasıyla memnunum.
Diğer markalara hiç bakmıyorum zaten tek demek istediğim ses yüksekliği ve doygunluğu olarak bir farkı var Mi Cloud 2 arasında?
bendeki cloud 2 de hp olan modeli bir fark var mıdır ses olarak?Cloud 3 HP üretiyor HyperX değil Cloud 2 eski olmasina karşi halen güzel kulaklık ses kartin kötü ise Cloud 3 almana gerek yok Cloud 3 de ses karti yok anakartindaki neyse ona gore ses alacaksin.
hp üretimi cloud 2 kullanmadim hic bendeki 2019 model cloud 2anakartım b550m plus wifi 2 ses kartı ALC897
bendeki cloud 2 de hp olan modeli bir fark var mıdır ses olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.