HyperX Cloud 3 vs 3 Wireless

Merhaba iyi akşamlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanıyorum ve indirimdeyken Cloud 3 alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım sizce alınır mı? Artıları eksileri nedir? Bu arada Cloud 2'nin sesinden fazlasıyla memnunum.

Merhaba iyi akşamlar şu anda aktif olarak Cloud 2 kullanıyorum ve indirimdeyken Cloud 3 alsam mı almasam mı diye çok kararsız kaldım sizce alınır mı? Artıları eksileri nedir? Bu arada Cloud 2'nin sesinden fazlasıyla memnunum.
elimde cloud 2 2019 model cloud 3 g pro x hs80 V2 pro bunlarin hepsini kullandim içlerinden su an en iyisi cloud 3 cloud 2 im halen duruyor sadece kafa bandi ayaklari kırık ses karti sağlam

1 . V2 pro 2-3 ay sonra elinizde kalir her yeri naylon
2. h80 cloud 2/3 gibi ses kasamazsin bana göre
3. g prox kablolu kafayı aşiri sıkıyor max 4-5 ay sonra sağ yada sol artik sana ne deng gelirse ses kesiliyor bende sağ kulaklık sesi kesti

anlicağin bana göre en sağlam kulaklık CLOUD 3 kablolu kablosuz sadece rahatlik o kadar

Diğer markalara hiç bakmıyorum zaten tek demek istediğim ses yüksekliği ve doygunluğu olarak bir farkı var mı Cloud 2 arasında?

Diğer markalara hiç bakmıyorum zaten tek demek istediğim ses yüksekliği ve doygunluğu olarak bir farkı var Mi Cloud 2 arasında?

Cloud 3 HP üretiyor HyperX değil Cloud 2 eski olmasina karşi halen güzel kulaklık ses kartin kötü ise Cloud 3 almana gerek yok Cloud 3 de ses karti yok anakartindaki neyse ona gore ses alacaksin.

anakartım b550m plus wifi 2 ses kartı ALC897

Cloud 3 HP üretiyor HyperX değil Cloud 2 eski olmasina karşi halen güzel kulaklık ses kartin kötü ise Cloud 3 almana gerek yok Cloud 3 de ses karti yok anakartindaki neyse ona gore ses alacaksin.
bendeki cloud 2 de hp olan modeli bir fark var mıdır ses olarak?

birde ayrıca kulaklığın içine kulak kısmında olan süngeri çıkarıp içine yalıtım görevi görmesi için koydum sanki azıcık fark etti gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı