Merhaba. İki kulaklık arasında kaldım. Biliyorum bariz bir fiyat farkı var fakat almışken iyisini almak istediğim için böyle bir arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam wireless tercih etmiyorum mikrofonları kalitesiz oluyorKablosuz Cloud 3 daha iyi olmaz mı?
Hocam Wireless tercih etmiyorum mikrofonları kalitesiz oluyor.
Hatta şöyle bir ekleme yapayım Cloud 3'ün siparişini verdim mağazada teslim almam için bekliyor. Ama yine de arada kaldım Nova 3 ile arasında.
Artı olarak Cloud 3'e kronik ses sorunlu yazanlar cok fazla.
ne gibi bir ses sorunu var hocamEvet Cloud 3'lerde ciddi bir ses sorunu var.
Hocam Wireless tercih etmiyorum mikrofonları kalitesiz oluyor
Hatta şöyle bir ekleme yapayım Cloud 3'ün siparişini verdim mağazada teslim almam için bekliyor. Ama yine de arada kaldım Nova 3 ile arasında
Artı olarak Cloud 3'e kronik ses sorunlu yazanlar cok fazla
genel olarak fps için alacağım ama wireless almayı düşünmüyorum şarjı vs ile uğraşmak bana bir tık yorucu geliyor ghlaiba kablolu modelini alacağımCloud 3 Wireless'in mikrofon kalitesi kendi muadillerine göre gayet güzel FPS için alacaksanız Cloud 3 ama mikrofon için gidip de SteelSeries almak mantıksız mikrofonlarında hala dip ses sorunu oluyor
Genel olarak FPS için alacağım ama Wireless almayı düşünmüyorum şarjı vs ile uğraşmak bana bir tık yorucu geliyor ghlaiba kablolu modelini alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.