HyperX Cloud 3 vs Corsair HS80 RGB USB

steppin

Centipat
Daha fazla  
Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Oyun oynamadığım zamanlar müzik dinliyorum bolca. Sizce hangisi alınabilir sebepleriyle anlatırsanız sevinirim.
Cloud 3 3200TL, HS80 ise 4000TL şu anda.

3-4 aydır HS80 kullanıyorum Premium bir kulaklık sorun yaşayacağını sanmam ben bir eksisini görmedim özellikle mikrofon çok çok iyi. Corsair yazılımı ile de kendine uygun özellikler ekleyebilirsin. EQ vs. Ben Cloud 2 ile arasında kalmıştım ama bence aynı segmentte bile değiller.

3-4 aydır HS80 kullanıyorum Premium bir kulaklık sorun yaşayacağını sanmam ben bir eksisini görmedim özellikle mikrofon çok çok iyi. Corsair yazılımı ile de kendine uygun özellikler ekleyebilirsin. EQ vs. Ben Cloud 2 ile arasında kalmıştım ama bence aynı segmentte bile değiller.
yazılım olarak cloud yazılımına göre çok daha iyi geldi bana da. mikrofon olarak ikisi de neredeyse aynı diyebilirim fakat aralarında yaklaşık 700 800 tl bir fiyat var. bu fiyat farkına hs80 almak mantıklı mı sence

Yazılım olarak Cloud yazılımına göre çok daha iyi geldi bana da. Mikrofon olarak ikisi de neredeyse aynı diyebilirim fakat aralarında yaklaşık 700 800 TL bir fiyat var. Bu fiyat farkına HS80 almak mantıklı mı sence.

Cloud 3'ün basları çok iyi değil ama tizleri iyi. Ses kasma konusunda çok iyi. Mikrofonu iyi. 4K fiyatı HS80'e vereceğime Cloud 3 Wireless'i MediaMarkt'tan 4635 TL e alırım. Eğer o bütçeye çıkamazsam da Cloud 3 alırım.

Cloud 3'ün basları çok iyi değil ama tizleri iyi. Ses kasma konusunda çok iyi. Mikrofonu iyi. 4K fiyatı HS80'e vereceğime Cloud 3 Wireless'i MediaMarkt'tan 4635 TL e alırım. Eğer o bütçeye çıkamazsam da Cloud 3 alırım.
maalesef o kadar çıkabileceğimi zannetmiyorum ama teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı