HyperX Cloud 3 vs HS80 Max vs BlackShark V2 Pro

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Bahsettiğim üç modelinde Wireless olan serisini alacağım. Benim için oyunlarda ses kasmak çok önemli. Valorant oynuyorum ağırlıkla. Cloud 3 almayı düşünüyorum oyun için daha iyi diyorlar. Ve daha ucuz mantıken. Diğerlerini almamı gerektirecek sebep var mı?

Cloud III daha ucuzken hiçbir şekilde HS80 ve BlackShark V2 PRO alınmaz. Kulaklıklar iyi fakat zaten bu kulaklık 2.5-2.6k'ya inmiş normalde HS80 3k civarıydı fakat stoklar olmadığı için fiyatlarını baya uçurmuşlar. Kulaklıktan memnun kalırsınız DTSX açmanız lazım alırsanız.

Wireless'i geç görmüşüm en uygun hangisiyse onu almanı tavsiye ederim. Büyük ihtimal yine III'dür burada. HS80'i uyguna bulursanız onu alın.

Cloud III daha ucuzken hiçbir şekilde HS80 ve BlackShark V2 Pro alınmaz. Kulaklıklar iyi fakat zaten bu kulaklık 2.5-2.6K'ya inmiş normalde HS80 3K civarıydı fakat stoklar olmadığı için fiyatlarını bayağı uçurmuşlar. Kulaklıktan memnun kalırsınız DTS:X açmanız lazım alırsanız.

Wireless'i geç görmüşüm en uygun hangisiyse onu almanı tavsiye ederim. Büyük ihtimal yine III'dür burada. HS80'i uyguna bulursanız onu alın.

DTS X nedir hiç bilmiyorum. Cloud 3 almayı düşünüyorum şu anda kafama yatan o. Çünkü 4.300 TL MediaMarkt'de. Diğerler 6-7k bandında. Bakıyorum oyun ses kasmak önceliğinizse Cloud 3 alın diyorlar. Benim içinde zaten bu önemli. O yüzden Cloud 3 kararlıyım.

DTS X nedir hiç bilmiyorum. Cloud 3 almayı düşünüyorum şu anda kafama yatan o. Çünkü 4.300 TL MediaMarkt'de. Diğerler 6-7k bandında. Bakıyorum oyun ses kasmak önceliğinizse Cloud 3 alın diyorlar. Benim içinde zaten bu önemli. O yüzden Cloud 3 kararlıyım.
DTS X kulaklığın özelliği zaten. Ses kasma konusunda en yardımcı olan şey o. III'ü alabilirsiniz bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı