HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud 3 Wireless

Kulaklığı aldım uygulamasından yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır ses düzeyi kaçta olmalı?
Kişinin kendisine , kullanım şekline göre vesaire çok değişen şeyler onlar. Alınca deneye yanıla bulursunuz. Güle güle kullanın hayırlı olsun. Benimki de kargoda yetişseydi bugün gelecekti ama olmadı çarşambaya kaldı artık

Hocam ses düzeyini fulleyin equlazier ayarlarını ellemeyin bilgi sahibi değilseniz.

Bilgi sahibi değilim ama equlazier ayarlarına dokunmamız gerekiyor mu yani onun hakkında bir YT videosu falan var mıdır ya da.

Bende sipariş edecektim ama bayram giriyor araya diye dayanamadım gittim vatana aldım geldim

Bilgi sahibi değilim ama equlazier ayarlarına dokunmamız gerekiyor mu yani onun hakkında bir YT videosu falan var mıdır ya da.

Bende sipariş edecektim ama bayram giriyor araya diye dayanamadım gittim vatana aldım geldim
Mantıklı hareket etmişsiniz

Hocam bir de kulaklıkta mikrofonu takmadan oyun içi ses gelmiyor illa mik takmam mı gerekiyor onun bir ayarı mı var.
Gelmesi lazım onu ilk kez duydum doğrusu. Konu açarsan daha sağlıklı olur agam

Kablosuz olanında seslerin boguk olduğuna dair kullanıcı yorumları görüyorum. Mümkünse kablolu tercih edin derim.
Ses ayarlarından 32kHz yaparsan düzeliyor kankam.

Bu Windows ayarlarından nasıl 32000HZ yapacağım. Bende yeni aldım Cloud 3 Wireless ama cızırtı bulunuyor vesaire vesaire bunların ayarları düzeltmeleri nasıl yapılabilir yarrdımcı olabilir misin?

Diğer ses aygıtları - Kayıt - mikrofon dan mikrofonu seçmelisiniz.
Bu mesajda anlattım dostum bu şekilde yapacaksın. Cızırtı gibi konular için bir şey diyemem fakat Cloud 3 Eq ayarı gibi şeyler yazarsan internette optimal ayarları görürsün. Onları deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…