HyperX Cloud 3 vs HyperX Cloud 3 Wireless

Kulaklığı aldım uygulamasından yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır ses düzeyi kaçta olmalı?
Kişinin kendisine , kullanım şekline göre vesaire çok değişen şeyler onlar. Alınca deneye yanıla bulursunuz. Güle güle kullanın hayırlı olsun. Benimki de kargoda yetişseydi bugün gelecekti ama olmadı 😂 çarşambaya kaldı artık

Hocam ses düzeyini fulleyin equlazier ayarlarını ellemeyin bilgi sahibi değilseniz.

Bilgi sahibi değilim ama equlazier ayarlarına dokunmamız gerekiyor mu yani onun hakkında bir YT videosu falan var mıdır ya da.

Kişinin kendisine, kullanım şekline göre vesaire çok değişen şeyler onlar. Alınca deneye yanıla bulursunuz. Güle güle kullanın hayırlı olsun. Benimki de kargoda yetişseydi bugün gelecekti ama olmadı 😂 çarşambaya kaldı artık.

Bende sipariş edecektim ama bayram giriyor araya diye dayanamadım gittim vatana aldım geldim😂

Kablosuz olanında seslerin boguk olduğuna dair kullanıcı yorumları görüyorum. Mümkünse kablolu tercih edin derim.
Ses ayarlarından 32kHz yaparsan düzeliyor kankam.

Burdan al henüz indirimdeyken. Robotikleşme falan yok. Ses gecikmesi de yok. Mikrofon için evet kablolu daha iyi diyorlar, olabilir. Genelde zaten bir kulaklığın kablolu ve kablosuz modeli varsa kablolu olanın daha iyi oluyor mikrofonu ama minik farklarla. Ayrıca istediği kadar iyi olsun sırf onun için asla kablosuz konforundan vazgeçilmez.
Cloud 3 Wireless modelinde mikrofonu, Windows ayarlardan 32000 Hz yapmak gerekiyor. Yapıldığında kar ve kat artıyor mikrofon kalitesi.

Bu Windows ayarlarından nasıl 32000HZ yapacağım. Bende yeni aldım Cloud 3 Wireless ama cızırtı bulunuyor vesaire vesaire bunların ayarları düzeltmeleri nasıl yapılabilir yarrdımcı olabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı