HyperX Cloud 3 vs. Razer BlackShark V2 2023 Pro

Bütçe
5k-6k

raiyxll

Picopat
Daha fazla  
Selam, setup’ım için 2 kulaklık arasında kaldım. Wireless alacağım. Sizce HyperX Cloud 3 mü yoksa Razer BlackShark V2 2023 Pro mu?

Wireless olarak bu ikisini seçtim. Sizin tavsiyeniz nedir?

Cloud 3 gibi bass ve tizz konusunda rezil, EQ olmadan kulaginiza zor sureceginiz bir kulakligi almanizi onermem. BlackShark'ta eskidi artik.

Peki mikrofonu iyi olup gecikme olmayan bir kulaklık tavsiyeniz var mıdır yine Wireless olacak şekilde.

Attigim ROG Pelta isteklerinizi fazlaca karsilar. Arctis Nova 7 gibi kulakliklarla denklesebilen bir kulaklık.

Kullandıysanız Eğer, Kroniği Var Mıdır? Baktığım 2-3 konuda içinde sallanan boş bir vida gibi Ses çıktığını söylüyor.

Kullandıysanız Eğer, Kroniği Var Mıdır? Baktığım 2-3 konuda içinde sallanan boş bir vida gibi SSS çıktığını söylüyor.

Kullaniyorum, oyle bir durumla karsilasmadim. Tek eksisi sarji denklerinden hizli bitiyor. Bass ve tizz olarak butcesinin en iyisi. Mikrofon olarakta fazlaca tatmin ediyor.

Kullaniyorum, oyle bir durumla karsilasmadim. Tek eksisi sarji denklerinden hizli bitiyor. Bass ve tizz olarak butcesinin en iyisi. Mikrofon olarakta fazlaca tatmin ediyor.
Şarj Süresi Ortalama Ne Kadar Hocam? yani ne kadar kullanılır fullken

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı