HyperX Cloud 3 vs Razer BlackShark V2

Belki size samimi gelmeyecek ama yok. Gerçekten mükemmel bir kulaklık.

Ses kalitesini geçersek bir tek şeyi beğenmedim: Kulaklığı garantiye sokmak için seri numarası lazım ve bu seri numarası kolayca sökülebilen kulaklık kablosuna bağlı yere konulmuş. Sökünce de başka bir yerde seri numarası olmadığı için garantiye veremiyorsun. Zaten garantilik bir durum da yaşamadım.

Kulaklık aslında düz ayarlarla kötü. Ancak gerekli EQ/yazılım ayarlarını yaparsan deli dehşet bir şeye dönüşüyor.
Üstüne ses yalıtımı çok iyi.

Hemen bir not vereyim. Bu kulaklığın mikrofonu çok iyi değil şimdi aklıma geldi.
Yani çok kötü de değil ancak bu fiyata/markaya yakışan bir kulaklık değil yoksa sesiniz falan gayet net gidiyor. Büyük ihtimalle HyperX'in mikrofonu daha iyidir.
İyi seviyesinde.

Hocam seri no hem ses kartı üzerinde var. Kutusunda var. Fatura da var. Ayrıca o seri noyu Razer sitesinde kaydedin ürünü. Hesap girince çıkıyor ürünleriniz. Garantide sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam seri no hem ses kartı üzerinde var. Kutusunda var. Fatura da var. Ayrıca o seri noyu Razer sitesinde kaydedin ürünü. Hesap girince çıkıyor ürünleriniz. Garantide sıkıntı yaşamazsınız.
Ses kartındaki seri numarası maleseff geçerli değil. Yani garantiyi o seri numarayı yazarak halledemiyorsunuz, neden eklenmiş anlamadım.
Kendilerine mail ile yazdım onlarda söyledi ses kartındakiyle olmuyor diye (zaten ses kartının seri numarası siz sökseniz de Synapse V3'de gözüküyor).

Kutusunu maleseff attım fatura da internetten almadığım için yok.

+ olarak destekleri çok iyi. Gün içerisinde veya 1 gün içinde cevap veriyorlar ve yeterince tatmin edici oluyor.

Zaten garantilik bir durum yaşamayacağım gibi.

Son bir ekleme daha yapayım. Kulaklık 1-2 yıl sonra gıcırtı yapmaya başlıyor. Bende sağdan yapmaya başlamıştı böyle kulaklığı takarken esnediği için gıcırdıyordu. Ardından 1 dakika kadar sürekli esnetip esnetip bıraktım düzeldi bir 6 aydır da problem yok. Zaten çok sesli bir şey değil taktıktan sonra hareket etmediği için kulaklık gıcırdamıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı