HyperX Cloud 3 vs Razer BlackShark V2

Hocam seri no hem ses kartı üzerinde var. Kutusunda var. Fatura da var. Ayrıca o seri noyu Razer sitesinde kaydedin ürünü. Hesap girince çıkıyor ürünleriniz. Garantide sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam seri no hem ses kartı üzerinde var. Kutusunda var. Fatura da var. Ayrıca o seri noyu Razer sitesinde kaydedin ürünü. Hesap girince çıkıyor ürünleriniz. Garantide sıkıntı yaşamazsınız.
Ses kartındaki seri numarası maleseff geçerli değil. Yani garantiyi o seri numarayı yazarak halledemiyorsunuz, neden eklenmiş anlamadım.
Kendilerine mail ile yazdım onlarda söyledi ses kartındakiyle olmuyor diye (zaten ses kartının seri numarası siz sökseniz de Synapse V3'de gözüküyor).

Kutusunu maleseff attım fatura da internetten almadığım için yok.

+ olarak destekleri çok iyi. Gün içerisinde veya 1 gün içinde cevap veriyorlar ve yeterince tatmin edici oluyor.

Zaten garantilik bir durum yaşamayacağım gibi.

Son bir ekleme daha yapayım. Kulaklık 1-2 yıl sonra gıcırtı yapmaya başlıyor. Bende sağdan yapmaya başlamıştı böyle kulaklığı takarken esnediği için gıcırdıyordu. Ardından 1 dakika kadar sürekli esnetip esnetip bıraktım düzeldi bir 6 aydır da problem yok. Zaten çok sesli bir şey değil taktıktan sonra hareket etmediği için kulaklık gıcırdamıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…