Elektronik HyperX Cloud 3 Wireless 4.064TL

Sende CS'ye özel ayarları var mı hocam, paylaşabilir misin?

1744409529358.png

Hocam eqolaizerden bu ayarı yapıp Dolby acces indirip performance mode on yapınca sesi hem şarkı hem FPS oyunları içinde çok iyi oluyor. Bende bunu başka bir konudan görüp yaptım memnunum.

1744409626113.png

Bir tane çok bilen bir beyefendi bu kulaklığın ses kalitesine berbat ötesi demişti, ekolayzırla bile halledemezsin falan diyordu, doğru mu 😀?

Hocam şöyle anlatayım birçok kulaklık kullandım kablolu Razer BlackShark v2X, Barracuda X, g435. ama en iyi ses kalitesi Cloud 3 Wireless bana göre. SS Nova 5 ile arasında kalıp tercih ettim Cloud 3'ü. Çünkü Cloud 2 bile yıllardır kullanılıyor Cloud 3'te bir o kadar uzun yıllar gider diye düşünüyorum.
İlk halinde bassı bir tık az EQ yaptıktan sonra güzel oluyor.

Hocam şöyle anlatayım birçok kulaklık kullandım kablolu Razer BlackShark v2X, Barracuda X, g435. ama en iyi ses kalitesi Cloud 3 Wireless bana göre. SS Nova 5 ile arasında kalıp tercih ettim Cloud 3'ü. Çünkü Cloud 2 bile yıllardır kullanılıyor Cloud 3'te bir o kadar uzun yıllar gider diye düşünüyorum.
İlk halinde bassı bir tık az EQ yaptıktan sonra güzel oluyor.

Bu tür kulaklıkların asıl performansı EQ yaptıktan sonra çıkıyor zaten, boğukluk durumu vs. yok değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı