Elektronik HyperX Cloud 3 Wireless 4339TL

Xcharcer

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Akakçe'de gözüken en ucuz fiyatı 5500TL.
Vatan Bilgisayar satıcısı.
4339TL.

Screenshot_20250306_150628_Trendyol.jpg

DTS X yazısına takılmayın düz Cloud 3 Wireless modeli bu yeni modellerde bu özellik var. Satış sayfası oluşturulurken yazılmış o yuzden Akakçe'de vs. gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata daha iyi bir model var mı yoksa şu an bu fiyatta en iyi bu mudur? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bu fiyata daha iyi bir model var mı yoksa şu an bu fiyatta en iyi bu mudur? Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Şu anlık en iyisi bu gibi duruyor FPS oyunlarında en iyisi bu kulaklık alternatif olarak Void Elite RGB ve G433 gibi popüler markaların ürünleri var. Void de şikayet edenler vardı, G433 de düşük seviye kalıyor Cloud 3'e göre ben tercihimi bundan yana kullandım.

Almayı düşünen arkadaşlar için ürüne tükenmek üzere bildirimi geldi almayı düşünen varsa!

1741332371617.png

Bu post üzerinden sipariş verip kablolu modeli gelen arkadaşlardan özür diliyorum.

Son düzenleme:
Hocam kablolu modelini yollamışlar iade etmeli miyim? Destek ile konuşsam hatayı düzeltirler mi, kablosuz diye almıştım.

Hocam değişim kabul etmiyorlar ben teslim aldığım zamanda kendi sitesinde stok vardı satıcıya Trendyol üzerinden yazdım üstüne bir de mail attım cevap yazmadılar ama ertesi gün baktığımda stok yok olarak gözüküyordu bir daha Vatan Bilgisayar'dan asla alışveriş yapmayacağım.

Kutuyu açmadıysan yanlış ürün diyip değişim iste. Değişim yapmazlarsa müşteri hizmetleri ile görüş yardımcı oluyorlar.
Kutuyu açmadım, trendyol hem kendim yazdım hem de trendyoldan sipariş ettiğim ürünü göndermelerini istedim. Şu anda Vatan Bilgisayar'dan gelen cevabı bekliyorum.

Kutuyu açmadım, trendyol hem kendim yazdım hem de trendyoldan sipariş ettiğim ürünü göndermelerini istedim. Şu anda Vatan Bilgisayar'dan gelen cevabı bekliyorum.
Hepsiburada üzerinden aldığınızı sanmııştım, yanlış görmüşüm. Ama Trendyol'un yemek kısmındaki müşteri hizmetleri çok ilgiliydi. Alışveriş kısmı da öyledir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı