HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda kulaklık değişeceğim. Bütçe sorunum yok. Fakat kulaklığı e-spor gibi Valorant'ta iyi ses kasabilmek adına kullanacağım. Günde 6 saat falan Valorant sıralama kasan birisiyim. Bu nedenle benim için önemli olan performans. Kablodan aşırı rahatsız olan biri olduğum için Wireless alacağım. Zaten tüm ekipmanlarım Wireless. HyperX'in en iyi performans ürünü bu değil mi?

FPS oyunlarında bundan daha iyisi yok. Kablolu kulaklıklara taş çıkarır. Kablosuz olması, mikrofon çıkarılabilir olması, şarjının 120 saat gitmesi, 12 metre civarında sesin bozulmaması , kafa bandının ve kulak pedlerının cok rahat olması ve ses kasma konusunda çok iyi olması fiyat performans adına çok iyi. Ayrıca kasasında typc girişi olmayan için USB den typc donusturucu var. Hoşuma gitmeyen ve 1 yıldız kırdığım özellikleri ise Sesi kısarken bilgisayarın genel ses kısmından kısılması. Birde kafa bandının suni deri olması. Muhteşem bir ürün. FPS oyunu oynayanların kesinlikle alması gereken bir ürün. Tüm sesleri çok rahat nereden geldiğini duyabiliyorsunuz. hatta uzak sesleri bile yerlerini anlıyorsunuz. Bu yorumu tüm platformlara yapacağım. Sizlerden de aldığınız ürünlerde iyi ve kötü yorumları yazmanızı rica ediyorum. Çünkü bizler varsak bu ürünler daha çok gelişebilir.

FPS oyunlarında bundan daha iyisi yok. Kablolu kulaklıklara taş çıkarır. Kablosuz olması, mikrofon çıkarılabilir olması, şarjının 120 saat gitmesi, 12 metre civarında sesin bozulmaması , kafa bandının ve kulak pedlerının cok rahat olması ve ses kasma konusunda çok iyi olması fiyat performans adına çok iyi. Ayrıca kasasında typc girişi olmayan için USB den typc donusturucu var. Hoşuma gitmeyen ve 1 yıldız kırdığım özellikleri ise Sesi kısarken bilgisayarın genel ses kısmından kısılması. Birde kafa bandının suni deri olması. Muhteşem bir ürün. FPS oyunu oynayanların kesinlikle alması gereken bir ürün. Tüm sesleri çok rahat nereden geldiğini duyabiliyorsunuz. hatta uzak sesleri bile yerlerini anlıyorsunuz. Bu yorumu tüm platformlara yapacağım. Sizlerden de aldığınız ürünlerde iyi ve kötü yorumları yazmanızı rica ediyorum. Çünkü bizler varsak bu ürünler daha çok gelişebilir.
Cihazı kullanıyorum. Kulaklığın ses kasma performansı güzel ancak yorumlarını nedense abartılı buldum. Uzun zamandan sonra kulaküstü kulaklığa geçtim bundan dolayı olabilir. Fps oyunlarında kendi silahımın sesi gür gelirken diğer sesler bir tık az geliyor. Bunun mesafe ayrımının kolay yapılabilmesinden ötürü olduğunu düşünüyorum. Konu sahibine de fikir olması açısından böyle bir deneyim yaşadın mı sen de?

evet aldım kullanıyorum şuan. Mükemmel ses kasılıyor. Ama ses kalitesi 1 tık düşük gibi. Belkide daha iyi ses kasabilmek için böyledir bilmiyorum

Yaptığın özel bir ayar varsa bizimle de paylaşır mısın?

İnanın şöyle söyleyeyim. Ngenutiy diye bir uygulaması var bir de DTS unbound diye. İkisini de kullanıp en iyi ayar rehberindeki gibi ayarların aynısını yaptım. Fakat sese bir türlü alışamadım. Daha iyi ses kastırıyor ama rahatsız ediyordu beni. Her şeyi sildim şu an böyle kullanıyorum. Çok daha iyi geliyor benim kulağıma.

Kulaklığın ana ses seviyesi çok düşük. Bu kulaklığa Cloud 2 kabloludan geçiş yaptım ve tek diyebileceğim şey cidden arada dağlar kadar fark var ama ben bu sorunu Dolby Access sayesinde hallettim. İsteğe bağlı olarak detaylı bir şekilde ayarı buraya atabilirim.

Kulaklığın ana ses seviyesi çok düşük. Bu kulaklığa Cloud 2 kabloludan geçiş yaptım ve tek diyebileceğim şey cidden arada dağlar kadar fark var ama ben bu sorunu Dolby Access sayesinde hallettim. İsteğe bağlı olarak detaylı bir şekilde ayarı buraya atabilirim.
Bende kablolu olanı aldım rica etsem ayarları atar mısınız?

Nasıl düşük bendemi sorun var. Ben aldığım gibi tak çalıştır yaptım bir ayar yok. %40 da kullanıyorum FPS oyunlarında bile.

Nasıl düşük bendemi sorun var. Ben aldığım gibi tak çalıştır yaptım bir ayar yok. %40 da kullanıyorum FPS oyunlarında bile.

Dostum önceden kullandığın kulaklığa bağlı değişir ama atacağım ayarlarda daha güzel bir sese sahip olursun.

Ekran görüntüsü 2025-04-22 170851.png

Öncelikle yukarıda olduğu gibi kendi HyperX yazılımı ayarlarım bu şekilde. Tavsiyem DTS X modunu kapalı tutmanız daha iyi olacaktır çünkü bu modun güya sesleri daha derinden algılama açısından 7.1'e benzer bir performans verdiğini iddia ediyorlar ama yapan herifler bir CS2 de şu ayarı açıp oyunun seslerini bir dinleseler kendi yaptıklarından pişmanlık duyarlar. Cidden AWP sesi o kadar iğrençti ki anlatamam bile deneyimlemeniz gerek. Onun dışında equalizer ayarı açık ama ben aşağıdaki ayarlardan herhangi birini seçmedim çünkü çok da bir etkisi olduğunu göremedim ondan seçmeden olduğu gibi bıraktım. Mic monitoring ayarı ise sadece konuştuğunuzda kendi sesinizi duymanızı sağlıyor oda bana göre boş.

g7MRyFm.png

Burada ise Dolby Access için yapmanız gereken ayarlar mevcut. Öncelikle Dolby Access'i Microsoft Store'dan almanız gerekiyor onun da fiyatı 45 50 lira gibi bir şeydi. Daha sonra uygulama üzerinden settings e gelip Custom ayarlardan herhangi birine bu görselde olduğu gibi bir ayar çekin ve kaydedin.

Bunun dışında başka bir ayar yapmanıza gerek yoktur yapan arkadaşlarda bana iyi veya kötü buradan geri dönüş sağlarsa çok sevinirim. Bir sıkıntınız olursa çekinmeden sorun yardımcı olurum. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı