Deneyimlerinizi aktardığınız için minnetdarım. Kablolu modellerde bildiğim kadarıyla kablo vasıtası ile ses iletildiği için gecikme olmuyor. Açıkçası wireless alma sebebim rahatlığıma düşkün olmam. Örneğin, mutfağa gittim veya bilgisayarı kapattım evde dolaşıyorum bluetooth vasıtasıyla bağlayıp müzik falan dinlemek istiyorum.Ürünü aktif olarak kullanan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. Wireless modelde genel kullanımda herhangi bir cızırtı ya da dip ses problemiyle karşılaşmadım. Bağlantı kararlılığı oldukça iyi, özellikle Bluetooth 5.0 ve üzeri bir versiyona sahipseniz gecikme süresi de minimum seviyede kalıyor. Film izlerken veya müzik dinlerken fark edilir bir senkron kayması yaşatmıyor. Ancak ses kartı kalitesi düşük olan cihazlarda veya parazitli ortamlarda nadiren de olsa arka planda çok hafif bir dip ses duyulabiliyor.
Wired (kablolu) modele gelirsek, doğal olarak sinyal iletimi daha stabil olduğu için hiçbir şekilde parazit ya da gecikme yaşamıyorsunuz. Eğer profesyonel işlerde ya da oyun odaklı kullanacaksanız kablolu model daha güvenli bir tercih olabilir.
Sonuç olarak, günlük kullanım ve mobil rahatlık ön plandaysa wireless modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ancak sıfır gecikme ve maksimum ses kalitesi istiyorsanız kablolu versiyon hala en risksiz seçenek.
Deneyimlerinizi aktardığınız için minnetdarım. Kablolu modellerde bildiğim kadarıyla kablo vasıtası ile ses iletildiği için gecikme olmuyor. Açıkçası Wireless alma sebebim rahatlığıma düşkün olmam. Örneğin, mutfağa gittim veya bilgisayarı kapattım evde dolaşıyorum Bluetooth vasıtasıyla bağlayıp müzik falan dinlemek istiyorum.
Mesajı doğru okuduğunuza emin misiniz? ben kabloda oluyor dememişim. ''Kablolu modellerde bildiğim kadarıyla kablo vasıtası ile ses iletildiği için gecikme olmuyor.''Alakası bile yok hocam onun ile, asıl kabloda sıfır gecikme çok iyi bir aktarım oluyor. Arkadaşın dediği gibi dip ses cızırtı gibi sorunlar Wireless da olabiliyor, fakat kabloluda nadir şeyler bunlar.
Kullanım amacı çoğul. Oyun oynamak, dizi, film izlemek, müzik dinlemek vesaire.Alakası bile yok hocam onun ile, asıl kabloda sıfır gecikme çok iyi bir aktarım oluyor. Arkadaşın dediği gibi dip ses cızırtı gibi sorunlar Wireless da olabiliyor, fakat kabloluda nadir şeyler bunlar. @Hxrea pardon hocam bir kelimeyi yanlış okumuşum, kullanım amacın nedir bu arada. Oyun dışında Cloud 3 çok tatmin etmeyebilir.
Kullanım amacı çoğul. Oyun oynamak, dizi, film izlemek, müzik dinlemek vesaire.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.