IChaosXT
Hectopat
Daha fazla
o zaman hocam kulaklığı 1-2 haftaya kadar alacağım deneyimlerimi buraya özetlerim tam deneyim isterseniz yeni bir konuda açabilirim
eski kulaklığınız 7.1 ise yine tuhaf gelmiş olabilir çünkü bu kulaklığın 7.1 teknolojisi baya farklı normale kıyasla
hocam bence eski kulaklığınız stereo ise olabilir bu kulaklık 7.1 olduğundan tuhaf gelmiş olabilirBen de sizin gibi ilk başta "herkes EQ ayarı mı yapacak bu ne saçma şey" diye düşündüm. Hatta aldıktan 2 gün sonra satmak bile istedim yapamadım diye. Ki sahibindendeki satan insanlarla bile görüştüm. Çoğu ses yüzünden satmak istediğini ya da aynı bendeki gibi CS oynamak isteyip seslerin çok kötü olmasından dolayı satmak istediklerini belirttiler. EQ ayarını yaptıktan sonra cihazda sesle alakalı bir sorun yok bence. Ben şans değil de bu ürünün böyle bir sorunu olduğunu düşünüyorum. İlk geldiğinde ilk açtığımda sesler bir garip geliyordu bana. Eski kulaklığım bundan eski ve ucuz olmasına rağmen çok daha iyiydi. Ama tabii belki alışkanlıktan da olabilir. Benim önerim, bu fiyata çok daha iyi bir kulaklık alabileceğin yönünde.
eski kulaklığınız 7.1 ise yine tuhaf gelmiş olabilir çünkü bu kulaklığın 7.1 teknolojisi baya farklı normale kıyasla