HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000-6000K
@wtfiso csdeki sorunların sadece sizde olduğunu düşünüyorum. Bütün e sporcular genelde bu kulaklığı kullanıyor.

Bütün e-sporcular bu modeli kullanmıyor hatta şu anda araştırırsanız özellikle CS tayfadan bu kulaklığın bu modelini kullanan insan sayısı çok azdır. Sorunları daha önce deneyimleyen birçok insan gördüm internette. Özellikle de bu forumda. Sorun genel bir sorun bence.

Kulaklık FPS oyunlarında ses kasmak için iyi bir kulaklıktır. Ama başka durumlarda pek bilemem.

Dediğim gibi eğer ayar yapılırsa, örneğin lowerda iken topmiddeki adamın silah değiştiğini rahatlıkla duyacak kadar iyi ses kasılabilir.

Valorant konusunda, oynamadığım için, fikir belirtmem doğru olmayabilir. Ben sorunu sadece CS2'de yaşadım. Warframe oynarken bir sorun yaşamadım mesela. Ya kulaklığın tek olumsuz yanının bu ayar yapılması gerekliliği olduğunu söyleyebilirim. Ha bir de şarjı iyi gidiyor. Ben bütün gün boyunca kullanıyorum neredeyse. %100 bir şarjda 2.5 gün üzerinde bana yetiyor.

Açıkçası Cloud 3 Wireless modelinin bu fiyatları etmeyeceğini düşünüyorum. Daha geçen haftalara kadar 4k civarındaydı. Bu fiyat seviyesinde asla değmez.

Dediğim gibi eğer ayar yapılırsa, örneğin lowerda iken topmiddeki adamın silah değiştiğini rahatlıkla duyacak kadar iyi ses kasılabilir.
Ayarlardan bahseder misin? Ayrı konu açarsan ya da buradan paylaşırsan birçok kişi faydalanabilir. Kulaklığı 2.5 gün kullandığını söylemişsin ancak cihazınında pil kalibrasyonunda sorun olduğunu düşünüyorum. Tam şarjda 120 saate yakın performans vermesi gerek. Kulaklık %100 şarj olduktan sonra bir süre daha şarjda bırak, kullanım süresi artacaktır.

Ben bunca zamandır HyperX Cloud 3 Wireless'in yorumlarından şunu anladım; bu kulaklık bildiğiniz rastgele, kulaklığı 10 kişi alıyorsa onununda şansına artık hangisi gelirse eğer şansınız varsa ürün sağlam yoksa; pil performansı belirtilenin altında, sesin az olması, 7.1 Surround özelliğinin tuhaf çalışması, sesin boğuk gelmesi gibi şeyler. Burada rastgeleden kastığım ürünün sorunsuz çalışması veya çalışmaması artık şansınıza hangisi gelirse dediğim gibi -ee bu bütün teknolojik ürünlerde aynı değil mi diyeceksiniz, evet öyle teknoloji şans işidir ama HyperX'teki gibi karışık bir durum yok örneğin 1000 tane ürünü X markası, X ürününü üretti, bu 1000 taneden sadece 1'i sıkıntılı olur ve 1000 kişi bu ürünü aldığında sadece 1 kişi sıkıntı çeker bunu da iade ederek veya ürünü değiştirerek sorunu kesin olarak çözüyorlar, ama HyperX'te kulaklığı değiştirdikleri zaman bir sorun çözülünce ötekinin sıkıntılı çalışdığını söylüyorlar. Bu kumar değil, bu ürüne herkes 5-6k para veriyor ve kulaklıkta verilen özelliklerin hepsinin çalışması lazım şansa bakılmaması lazım, bana katılmayacaksınız ama bir üründe bu kadar olumlu yorum varken olumsuz yorumunda (ürünün özellikleri hakkında) bir o kadar olması tuhaf işin daha da tuhaf kısmı ise olumlu yorumlarda bile 7.1 özelliğinin tuhaf çalıştığını söyleyen çok kişi vardı, benim burada dediklerim çok saçma gelebilir ama benim anladığım bu fabrika çıkışlı bir ürünün hemen hemen çoğunun aynı performansı vermesi lazım değil mi? Bilen varsa bu HyperX konusuna bir açıklık getirelim.

Ek olarak bu oyuncu kulaklığı değil mi? Kulaklığın direkt tak çalıştır olması lazım herkesin eq ayarlarını bilmesine gerek yok en azından kendi haliyle FPS oyunlarında eq olmadan iyi bir performans vermesi lazım.

kulaklığı halen alayım mı almayayım mı diye arada kaldım hocam var mı bi tavsiyeniz

Açıkçası Cloud 3 Wireless modelinin bu fiyatları etmeyeceğini düşünüyorum. Daha geçen haftalara kadar 4k civarındaydı. Bu fiyat seviyesinde asla değmez.
var mı başka bir öneriniz hocam

Son düzenleme:

Öncelikle 1.resimdeki gibi AutoEq sitesinden kulaklığımı seçip ardından da "Select" kısmından indireceğimiz program Equalizer Apo'nun "Graphic Eq" seçeneğinş seçtim. Sonra bunu kopyaladım. Equalizer Apo programını indirip klasik kurulumu yaptıktan sonra windows search bar üzerinden "eq" yazdığımızda "Equalizer Apo Configuration Editor" çıkıyor. Ona girdim ve ardından 2.resimde gösterdiğim yere tıkladım. Bu kısma autoeq.app sitesinde kopyaladığım ayarı yapıştırdım. Bundan sonra Windows ayarlarından 3.resimdeki "Audio Enhancements" kısmını "off" yani kapalı olarak ayarladım. Sonrasında csye girip deneme yaptığımda sesler bir önceki kulaklığıma(razer blackshark v2 x) büyük oranda benzer hale geldi. Biraz kısa anlattım. Normalde bunu bir kaynaktan ve kendi denemelerimle yaptım ama kaynağı bulamadığım için atamadım.

Dosya Ekleri

• 1.resim.png
    225,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 2.resim.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 3.resim.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 76
Peace GUI kullanarak da yapılabilir. Bu ayarı ben de denemiştim ancak db'yi kıstığı için tercih etmiyorum. ses iyileştirmeleri kapalı, dolby atmos dynamic şekilde kullanıyorum direkt.

Ben de sizin gibi ilk başta "herkes EQ ayarı mı yapacak bu ne saçma şey" diye düşündüm. Hatta aldıktan 2 gün sonra satmak bile istedim yapamadım diye. Ki sahibindendeki satan insanlarla bile görüştüm. Çoğu ses yüzünden satmak istediğini ya da aynı bendeki gibi CS oynamak isteyip seslerin çok kötü olmasından dolayı satmak istediklerini belirttiler. EQ ayarını yaptıktan sonra cihazda sesle alakalı bir sorun yok bence. Ben şans değil de bu ürünün böyle bir sorunu olduğunu düşünüyorum. İlk geldiğinde ilk açtığımda sesler bir garip geliyordu bana. Eski kulaklığım bundan eski ve ucuz olmasına rağmen çok daha iyiydi. Ama tabii belki alışkanlıktan da olabilir. Benim önerim, bu fiyata çok daha iyi bir kulaklık alabileceğin yönünde.

Peace GUI kullanarak da yapılabilir. Bu ayarı ben de denemiştim ancak DB'yi kıstığı için tercih etmiyorum. Ses iyileştirmeleri kapalı, Dolby Atmos dynamic şekilde kullanıyorum direkt.

Peace GUI sevemedim bir türlü ve bana iyi gelmedi de. Dolby denedim ama niye ise onu da yapamadım. Bir sürü ayar vardı internette baktım ama bende olmadı mı desem bilemedim. CS için özellikle denediğimden benim için en iyi EQ apo çalıştı. dB kısma olayını değiştirebiliyoruz ama. İstenirse arttırılabilir de. Bana yeterli geliyor. Kullanıcıların çoğu ses az diye dert yanmış nette ama bence gayet yeterli default şekliyle hiçbir ayar yapılmadan da.

Kendi ayarın ile cs2'de windows sesi % kaçta kullanıyorsun?

Ben kablolu olan modelini kullanıyorum ses ayarlarını yaptım ve şu an kullanmış olduğum en iyi kulaklık olarak görüyorum müzikteki verdiği basslar olsun oyuna girdiğimde en ince sesi duymam vs tabii herkesin kulak zevki ve kullanım şekli değişir.

Kendi ayarın ile CS2'de Windows sesi % kaçta kullanıyorsun?

CS2'de ses genelde 50'de windowsda full.

Ses ayarlarını yapmadan önce, default şekliyle cs2 girdiniz mi ya da oynadınız mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…