wtfiso
Decapat
Daha fazla
@wtfiso csdeki sorunların sadece sizde olduğunu düşünüyorum. Bütün e sporcular genelde bu kulaklığı kullanıyor.
Bütün e-sporcular bu modeli kullanmıyor hatta şu anda araştırırsanız özellikle CS tayfadan bu kulaklığın bu modelini kullanan insan sayısı çok azdır. Sorunları daha önce deneyimleyen birçok insan gördüm internette. Özellikle de bu forumda. Sorun genel bir sorun bence.
Kulaklık FPS oyunlarında ses kasmak için iyi bir kulaklıktır. Ama başka durumlarda pek bilemem.
Dediğim gibi eğer ayar yapılırsa, örneğin lowerda iken topmiddeki adamın silah değiştiğini rahatlıkla duyacak kadar iyi ses kasılabilir.
Hocam kulaklığı alırsam eğer birkaç gün sonra alacağım ancak halen kararsızım CS:GO oynuyordum ancak CS2'den sonra PC yetersiz kaldı şu an valoranttayım.
Genellikle arada kalmamın sebebi de bu işte mesela biri olumlu diğeri ise olumsuz oluyor birinde sesler iyi diğerinde kötü bu şansa göremi anlamadım.
Valorant konusunda, oynamadığım için, fikir belirtmem doğru olmayabilir. Ben sorunu sadece CS2'de yaşadım. Warframe oynarken bir sorun yaşamadım mesela. Ya kulaklığın tek olumsuz yanının bu ayar yapılması gerekliliği olduğunu söyleyebilirim. Ha bir de şarjı iyi gidiyor. Ben bütün gün boyunca kullanıyorum neredeyse. %100 bir şarjda 2.5 gün üzerinde bana yetiyor.