HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Fear4

Hectopat
HyperX Cloud 2 kullananlar yorumlarsa sevinirim, HyperX Cloud2'nin CS2 de verdiği sesler müzik dinlerken film izlerken falan verdiği sesler bana mükemmel geliyordu. Yeni aldığım ATK Mercury 1'den hiç memnun değilim, CS de sesler aşırı gürültülü geliyor örneği Spray atarken, AWP sıktığımda, bomba patladığında, yanıcı yanarken, mermi yediğimde falan diğer sesler çok karışıyor. Önceden Cloud2 kullanmış biri olarak Cloud3 ile arasında aşırı farklı ses deneyimi var mı? Özellikle CS oynayan Cloud2 ve Cloud3 kullanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Ya da istediğim gibi bir kulaklık önerebilir misiniz, yeter ki dediğim gibi EQ ayarı ile uğraşmıyayım, sesler kendinden modlu olmasın, telefonda veya televizyonda nasıl CS falan izlerken ses alıyorsak aynı kalitede istiyorum, Cloud 2 benim için öyleydi ancak kronik sorunları vardı, cızırtı sorunu gibi gibi...

Alınır. Müzik için Cloud 3'ün bassları yetersizdi ancak Wireless modelinde basslar normal. EQ yapmana gerek yok.
Hocam ben bu bass olayından falan anlamıyorum pek, mesela şu an kullandığım ATK Mercury 1 in sesleri 6 sene önce kullandığım Gamepower medusa kulaklıktan daha kötü, Cloud2 ile verdiği ses benzer mi yani?

Hocam ben bu bass olayından falan anlamıyorum pek, mesela şu an kullandığım ATK Mercury 1 in sesleri 6 sene önce kullandığım Gamepower medusa kulaklıktan daha kötü, Cloud2 ile verdiği ses benzer mi yani?
Forumda ATK MERCURY önerenlerin çoğu bilmediği için öneriyor Cloud 3 wireless gayet iyidir.

1753556623837.png

Blacksharkın rezalet midleri ve boğuk bassındansa Cloud 3 w gibi en azından temiz bir sese sahip kulaklığı tercih ederdim.

Hocam ben bu bass olayından falan anlamıyorum pek, mesela şu an kullandığım ATK Mercury 1'in sesleri 6 sene önce kullandığım Gamepower Medusa kulaklıktan daha kötü, Cloud2 ile verdiği ses benzer mi yani?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
inceleme video su varmıs YouTube'da bakabilirsin buradan.

Forumda ATK MERCURY önerenlerin çoğu bilmediği için öneriyor Cloud 3 wireless gayet iyidir.

Eki Görüntüle 2543407
Blacksharkın rezalet midleri ve boğuk bassındansa Cloud 3 w gibi en azından temiz bir sese sahip kulaklığı tercih ederdim.
Valla hocam CS oynarken yanıma molotof düşünce dünyam kararıyor kimseyi duyamıyorum, Spray atarken kulaklarım parçalanıyor, hayatımda kullandığım AÇIK ARA EN KÖTÜ kulaklık, gamepower medusa ile takas ederim gerçekten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
inceleme video su varmıs YouTube'da bakabilirsin buradan.

Çoğu videoyu izledim hocam aynı şeyi ATK Mercury 1 içinde yaptım ama ses kalitesini duyamadığımız için gerçekten bilgi sahibi birinden bir şeyler dinlemek istiyorum, uzun zamandır CS oynayan ve Cloud2 kullanmış biri ne istediğimi anlayacaktır.

Vallahi hocam CS oynarken yanıma molotof düşünce dünyam kararıyor kimseyi duyamıyorum, spray atarken kulaklarım parçalanıyor, hayatımda kullandığım açık ara en kötü kulaklık, Gamepower Medusa ile takas ederim gerçekten.

Çoğu videoyu izledim hocam aynı şeyi ATK Mercury 1 içinde yaptım ama ses kalitesini duyamadığımız için gerçekten bilgi sahibi birinden bir şeyler dinlemek istiyorum, uzun zamandır CS oynayan ve Cloud2 kullanmış biri ne istediğimi anlayacaktır.

Cloud 2 kullandım ben mikrofundada cızırtılar oldu Firmware ile düzeltmeye denedim pek olmadı bas konusunda iyiydi yani kullaklıktan gelen yüksek ses diyoruz Cloud 3 geçtim mikrofunu düzelttiler uygulamaya bağladılar kullaklığı oradan Firmware alıyor artık.

Valla hocam CS oynarken yanıma molotof düşünce dünyam kararıyor kimseyi duyamıyorum, Spray atarken kulaklarım parçalanıyor, hayatımda kullandığım AÇIK ARA EN KÖTÜ kulaklık, gamepower medusa ile takas ederim gerçekten.

İngilizcen varsa en dürüst incelemerli Gagdery tech yapıyor Cloud 3 w incelemesi var , Türkler genellikle sponsor aldıkları ürünleri övüyor

Cloud 2 kullandım ben mikrofundada cızırtılar oldu Firmware ile düzeltmeye denedim pek olmadı bas konusunda iyiydi yani kullaklıktan gelen yüksek ses diyoruz Cloud 3 geçtim mikrofunu düzelttiler uygulamaya bağladılar kullaklığı oradan Firmware alıyor artık.
CS oynuyor musun? Cloud2 ve 3W arasında aşırı bir fark var mı?

İngilizcen varsa en dürüst incelemerli gagdery tech yapıyor Cloud 3 W incelemesi var, Türkler genellikle sponsor aldıkları ürünleri övüyor.

Fiyatına göre uygun bu arada güzel kullaklık suıan kullanıyorum.

CS oynuyor musun? Cloud2 ve 3W arasında aşırı bir fark var mı?

Steam PUBG, Valorant, Fortnite oynuyordum kısaca fark oluyor mu ya gelirsek evet fark var ama aşırı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı