HyperX Cloud 3 Wireless konuşurken ses gidip geliyor/sesi algılamıyor

Revex

Centipat
Daha fazla  
Daha yeni HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık aldım Discord üstünden konuşuyorum bazen sesimi algılamıyor bir önceki kulaklığımda yine aynı sorunu yaşıyordum kulaklıkta yapılması gereken bir ayar mı var da ben yapmadım?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Discord'a bazen sesim gitmiyor. Bağırınca mikrofonu algılıyor. Anlamadım Discord üzerinde mi bir sıkıntı var yoksa HyperX Cloud 3 Wireless'te mi? :/

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Discord'a bazen sesim gitmiyor. Bağırınca mikrofonu algılıyor. Anlamadım Discord üzerinde mi bir sıkıntı var yoksa HyperX Cloud 3 Wireless'te mi? :/

Benim de aynı şekilde devam ediyor. Discord'un ses ayarlarını sıfırlayıp deneyebilirsin bazı kişiler öyle düzeltmiş.

bu kulaklığı almayı düşünüyorum. sorunla alakalı güncellemeleri paylaşırsanız sevinirim
Kulaklığın performansı ve rahatlığı çok güzel 120 saat pil ömrü rakiplerinden ön planda tutuyor. Tek eksiği yazılımı biraz sade

Evet Discord'da yüksek sesli konuşmadığım sürüce ses gitmiyor. Ses kaydedici açıp takılacağım bir süre.
Firmware güncellemesinden olabileceğini düşünüyorum. Discord ayarlarını sıfırladım bir de böyle test edeceğim. Görüşlerimi tekrar bildiririm

HyperX sayfasına Reddit üzerinden konu açtım. Gelişme olursa sizde kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleme:
cihazı ben de almayı düşünüyorum. müzik performansından memnun musunuz?
Kablolu kulaklıklara nazaran sesi biraz daha az çıkıyor. Ama şunu söyleyeyim. Wireless olması en büyük artısı. Kullanması o kadar rahat ki , kabloludan geçtikten sonra rahat bir kullanımı hissediyorsunuz. Sesi oldukça yeterli. En dip sesleri duyabilirsiniz. Sesi oldukça yeterli geliyor bana. Son seste müzik dinleyen birisi de olmadığından performansından çok memnunum. Ses kalitesi baya başarılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı