7k ya kadar çıkabilecek bütçem var. HyperX Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ama 3 Wireless ve 3 s Wireless arasındaki farkın ne olduğunu anlamadım açıklayabilir misiniz? HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?
2-3 aydır Cloud 3 Wireless kullanıyorum gayet memnunum. 120 saat kullanımını gerçekten veriyor, ses kalitesi de güzel, (mikrofonu test etmedim). Ancak belki bu bütçe ile başka markalarda daha iyi kulaklıklar vardır.
S modelinde 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ek olarak Bluetooth 5.3 var, mikrofon tarafında da farklılıklar var; S te çıkarılabilir ana mikrofona ek olarak yerleşik dahili mikrofonlar da yer alıyor. Pil ömrü de S modelinde oldukça artırılmış durumda; 2.4 GHz'de 120 saate, Bluetooth'ta ise tam 200 saate kadar kullanabiliyorsun. Ses konusuna gelince, ikisi de DTS Headphone:X ve 53mm sürücülere sahip olsa da, S modelinin sesi bazı kişilere standart olandan daha az nötr ve daha canlı geliyor.
S modelinde 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ek olarak Bluetooth 5.3 var, mikrofon tarafında da farklılıklar var; S te çıkarılabilir ana mikrofona ek olarak yerleşik dahili mikrofonlar da yer alıyor. Pil ömrü de S modelinde oldukça artırılmış durumda; 2.4 GHz'de 120 saate, Bluetooth'ta ise tam 200 saate kadar kullanabiliyorsun. Ses konusuna gelince, ikisi de DTS Headphone: X ve 53mm sürücülere sahip olsa da, S modelinin sesi bazı kişilere standart olandan daha az nötr ve daha canlı geliyor.
2-3 aydır Cloud 3 Wireless kullanıyorum gayet memnunum. 120 saat kullanımını gerçekten veriyor, ses kalitesi de güzel, (mikrofonu test etmedim). Ancak belki bu bütçe ile başka markalarda daha iyi kulaklıklar vardır.