HyperX Cloud 3 Wireless mi daha iyi HyperX Cloud 3s mi?

TameSpore807015

Femtopat
Daha fazla  
7k ya kadar çıkabilecek bütçem var. HyperX Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ama 3 Wireless ve 3 s Wireless arasındaki farkın ne olduğunu anlamadım açıklayabilir misiniz? HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, kağıt üzerinde 3S daha iyi gözüküyor ama bolca şikayet var.
S modelinde 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ek olarak Bluetooth 5.3 var, mikrofon tarafında da farklılıklar var; S te çıkarılabilir ana mikrofona ek olarak yerleşik dahili mikrofonlar da yer alıyor. Pil ömrü de S modelinde oldukça artırılmış durumda; 2.4 GHz'de 120 saate, Bluetooth'ta ise tam 200 saate kadar kullanabiliyorsun. Ses konusuna gelince, ikisi de DTS Headphone:X ve 53mm sürücülere sahip olsa da, S modelinin sesi bazı kişilere standart olandan daha az nötr ve daha canlı geliyor.

S modelinde 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ek olarak Bluetooth 5.3 var, mikrofon tarafında da farklılıklar var; S te çıkarılabilir ana mikrofona ek olarak yerleşik dahili mikrofonlar da yer alıyor. Pil ömrü de S modelinde oldukça artırılmış durumda; 2.4 GHz'de 120 saate, Bluetooth'ta ise tam 200 saate kadar kullanabiliyorsun. Ses konusuna gelince, ikisi de DTS Headphone: X ve 53mm sürücülere sahip olsa da, S modelinin sesi bazı kişilere standart olandan daha az nötr ve daha canlı geliyor.

Hangisi önerirsin ve başka önerin var mı?

2-3 aydır Cloud 3 Wireless kullanıyorum gayet memnunum. 120 saat kullanımını gerçekten veriyor, ses kalitesi de güzel, (mikrofonu test etmedim). Ancak belki bu bütçe ile başka markalarda daha iyi kulaklıklar vardır.
Benim için mikrofonun kalitesi önemli aslında deneyebilme şansın var mı? Başka önerin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı