HyperX Cloud 3 Wireless ses sorunu var mıdır?

marda5406

Decapat
Daha fazla  
Özellikle CS2 PUBG gibi FPS oyunları için HyperX Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum fakat internette kullanıcıların bir bölümü ses özellikle oyunlarda kısık, az geliyor ve onların dışında bass, müzik performansı çok kötü demişler. Bu yüzden arada kaldım, bu kulaklığa sahip olanlar bunları cevaplarsa sevinirim.

Kablolusunu kullanıyorum sesi az değil ve oyunlarda alabileceğin en yüksek verimi zaten veriyor diyebilirim. Karakterin kılına değen mermiyi bile duyarsın. Fakat müzik konusunda basslar güçsüz yalan yok. Ben bass seven biriyim fakat yine müzik dinlerken çok kötü bir ses vermiyor.

Kablolusunu kullanıyorum sesi az değil ve oyunlarda alabileceğin en yüksek verimi zaten veriyor diyebilirim. Karakterin kılına değen mermiyi bile duyarsın. Fakat müzik konusunda basslar güçsüz yalan yok. Ben bass seven biriyim fakat yine müzik dinlerken çok kötü bir ses vermiyor.

Benim de asıl amacım oyun için müzik daha arka planda ama dediğim gibi internette gördüğüm ses azalmasıyla ilgili yorumlar kafamı karıştırmıştı.

Benim de asıl amacım oyun için müzik daha arka planda ama dediğim gibi internette gördüğüm ses azalmasıyla ilgili yorumlar kafamı karıştırmıştı.

Oyun oynayacaksan şiddetle öneririm fakat müzik için alternatiflere bakılabilir. Siz de oyun ağırlıklı istediğinize göre Cloud 3 tatmin edecektir.

Kablosuz şart değilse
Al geç her konuda çok iyi kulaklık.

Kablosuz şart değilse

Güzel kulaklık fakat oyun için Cloud 3'ten iyi değil bunun bilincinde olarak alınız. Hepsinden eşit istiyorsan alabilirsin BlackShark v2'yi güzel kulaklıktır.

Kablosuz şart değilse

Kablosuz şart değil HyperX Cloud 3'ün kablosu bana kısa geleceği için kablosuzuna yöneldim fakat yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi oyun konusu daha önemli olduğu için Cloud3 daha yakın geliyor.

Güzel kulaklık fakat oyun için Cloud 3'ten iyi değil bunun bilincinde olarak alınız. Hepsinden eşit istiyorsan alabilirsin BlackShark v2'yi güzel kulaklıktır.

Cevaplarınız için sağ olun hocam Cloud 3 Wireless alacağım.

Kablosuz şart değil HyperX Cloud 3'ün kablosu bana kısa geleceği için kablosuzuna yöneldim fakat yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi oyun konusu daha önemli olduğu için Cloud3 daha yakın geliyor.

Cevaplarınız için sağ olun hocam Cloud 3 Wireless alacağım.
Merhaba, kulaklıktan memnun musun? Artıları ve eksileri nelerdir? Cloud 3'ün en çok çekindiğim iki şeyi ses seviyesi düşüklüğü ve ses kartı olmamasıydı. Bu gibi sorunlarla karşılaştın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı