Ses problemini biraz daha detaylandırır mısın? Bende cihaz mevcut ve bazı frekanslarda cızırtı oluşturuyor. Bu problem de kronik çünkü aynı model diğer cihazımda da aynı sorunu yaşadım. Ses çıkışını 24 bit 96 KHz olarak değiştirince büyük oranda düzeliyor.
Ses problemini biraz daha detaylandırır mısın? Bende cihaz mevcut ve bazı frekanslarda cızırtı oluşturuyor. Bu problem de kronik çünkü aynı model diğer cihazımda da aynı sorunu yaşadım. Ses çıkışını 24 bit 96 KHz olarak değiştirince büyük oranda düzeliyor.
Eki Görüntüle 2461137
Windows 11 ses ayarları bu şekilde olmalı. Bu şekilde hem stereo kullanırsın hem de cızırtı minimum olması lazım.
Bu dediklerimi yaptıysan 7.1 kapandı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.