HyperX Cloud 3 Wireless seslerde problem var gibi

• Konuyu başlatan PawnF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 641

PawnF

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Cloud 3 Wireless aldım, ama seslerde problem var gibi çözemedim. driverdır vesairedir her şeye baktım ama bir şey bulamadım nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses problemini biraz daha detaylandırır mısın? Bende cihaz mevcut ve bazı frekanslarda cızırtı oluşturuyor. Bu problem de kronik çünkü aynı model diğer cihazımda da aynı sorunu yaşadım. Ses çıkışını 24 bit 96 khz olarak değiştirince büyük oranda düzeliyor.

Ses problemini biraz daha detaylandırır mısın? Bende cihaz mevcut ve bazı frekanslarda cızırtı oluşturuyor. Bu problem de kronik çünkü aynı model diğer cihazımda da aynı sorunu yaşadım. Ses çıkışını 24 bit 96 KHz olarak değiştirince büyük oranda düzeliyor.

Nereden değiştireceğim bu olayı birileri konuştuğunda SS aldığımda vesaire cızırtı sesi geliyor sürekli.

Ses problemini biraz daha detaylandırır mısın? Bende cihaz mevcut ve bazı frekanslarda cızırtı oluşturuyor. Bu problem de kronik çünkü aynı model diğer cihazımda da aynı sorunu yaşadım. Ses çıkışını 24 bit 96 KHz olarak değiştirince büyük oranda düzeliyor.

1743707735862.png

Bir de bunlar bir işe yaramaktamı.

7.1 olayı var herhalde kulaklıkta onu kapatmak istiyorum ama nereden kapatıcağımı bulamadım.

1743708435970.png

Win11 ses ayarları bu şekilde olmalı. Bu şekilde hem stereo kullanırsın hem de cızırtı minimum olması lazım.

7.1 den kastın DTS falan mı?

NEGNUITY uygulaması yüklü ise orada DTS ve Ekolayzır kısmı da kapalı olacak.

Sorunun çözüldü mü bari?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı