HyperX Cloud 3 Wireless veya wired alınır mı?

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim, konumuza gelecek olursam Cloud 3 kablolu veya kablosuz alınır mı? Kablolu hakkında bir fikrim yok ancak kablosuz hakkında birkaç şey duydum. İlk olarak ses sorununu duydum, herkes kulaklığa ne kadar ayar yaparsanız yapın yazılım üzerinden, her zaman ses az geliyormuş gibisinden şeyler duydum. Ayrıca markayı X (ismini bilmiyorum HP miydi neydi hatırlamıyorum) adlı firma satın aldıktan sonra ürünler kalitesi düşmüş gibi şeylerde duydum. Ancak ürünün kaliteli olduğunu söyleyende var. İkisinin fiyatlarından bağımsız hangisi alınır? Eğer kablosuz iyiyse bu dediğim sorunlar yoksa veya bilmediğim sorunlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Kablosuzda çok fazla sorun yoksa kablsouzu alırım kablolu iyiyse kabloluyu, siz daha iyi bilirsiniz başka kulaklık öneriniz varsa önerilere de açığım.

Birazcık daha konulara bakındım herkes kablosuz olanın çok iyi olduğunu ancak sesin az geldiğini savunuyor FPS oyunları için en iyisi diyorlar bu fiyata göre ama anlamadığım bir şey var sesi az ise FPS oyunları için nasıl bu kadar iyi oluyor anlamış değilim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı