HyperX Cloud 3S Wireless vs Razer Kraken V3 Pro

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 454
Yok hocam tek ben değilim ya. Sosyal'de Pelta çok seviliyor ve övülüyor. Siz beğenmedim atıp, amatörce diyince de çok şaşırdım zaten. Cloud 3 incelemelerinde de EQ ayarı yapmadan hiçbir ses duyulmadığını söylüyorlar. Ondan tavsiye etmiyorum.
Doğru diyorsunuz EQ yapmadan ses vermiyor neredeyse cihaz. 100 e alıyorsun anca bir şeyler duyuyorsun hafiften.

Ben daha ucuza Cloud 3’ün daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Pelta’yı daha iyi bulan ilk kez sizi gördüm. Hatta nova5 den de iyi bence cloud3 ama çoğu kişi nova5 daha iyi diyor.
Ben başta cloud 3 ü hiç sevmedim. O zamanlar dolby 40 lira idi onu aldım eq yaptım diğerleri bimin getirdiği polosmart kulaklık gibi geliyor. 😂 (abarttım tabi )
Değil mi hocam ya hatta bazıları Nova 7'den bile daha iyi olduğunu söylüyor Cloud 3'un bilmiyorum belki yanlışım vardır ama gördüğüm kadarı ile

Ben daha ucuza Cloud 3’ün daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Pelta’yı daha iyi bulan ilk kez sizi gördüm. Hatta nova5 den de iyi bence cloud3 ama çoğu kişi nova5 daha iyi diyor.
Ben başta cloud 3 ü hiç sevmedim. O zamanlar dolby 40 lira idi onu aldım eq yaptım diğerleri bimin getirdiği polosmart kulaklık gibi geliyor. 😂 (abarttım tabi )
Bende el değiştirdikten sonra zaten uzak durmaya başladım onun haricinde iyiydi.

2021 yılının başında sattılar hocam. O zamana göre deli para.
Ooo o zaman o kadara gittiyse 1 milyar falan bile olabilirdi sizde haklısınız

2021 yılının başında sattılar hocam. O zamana göre deli para.
Ya hocam Peltanin incelemelerine bakarken yorumlarda herkes gömmüş ya Bit derinliği olsun malzeme kalitesi olsun falan Blackshark V2 Pro diyorlar ama Cloud 3S daha iyi diyorlar valla bilemedim ne yapacagimi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı