Çözüldü HyperX Cloud 3'te sağ kanalda ses gitme/gelme ve cızırtı var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omerdayı

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 10400 @ 2.90GHz
RAM: 16 GB DDR4
Anakart: GIGABYTE H410M H
GPU: Radeon RX 570 Series
SSD: 447GB Kingston KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Selamlar. HyperX Cloud 3 kulaklığı alalı 3 ay oldu ve şimdiye kadar sorunum yoktu. Fakat son günlerde kulaklığın sağ kanalında ses azalıp artıyor temasszılık varmış gibi. Bazen de sadece cızırtı sesi çıkıyor sağ kanaldan. Sol kanalda hiçbir sıkıntı yok fakat sağ kısım dediğim gibi sorunlu. Ne ile alakalı olabilir bu sorun?

Çözüm
Aynı sorun bende de 1-2 haftadır var bir çözüm bulabildin mi?

Eğer bilgisayarında ekolayzer programı varsa sil. Buna kulaklığın kendi programıda dahil. Ardından Denetim Masası'na girip ses kısmını seç. Kulaklığın üstüne sol tıkla iki kere. Önüne bir pencere çıkacak. O pencerede hangi sekmede olduğunu hatırlamıyorum fakat "diğer programların bu cihazı öncelikli kullanmasına izin ver" gibi bir seçenek olacak. Onu kapat. En sonda sürücüleri güncelle. Ben bu şekilde çözdüm. Eğer kablosunda sorun yoksa bu yöntem çözer büyük ihtimal. Ayrıca jack girişlerini ve USB girişini bir fırçayla temizle. Toz kıl vs. olmasın içinde.
Aynı sorun bende de 1-2 haftadır var bir çözüm bulabildin mi?

Eğer bilgisayarında ekolayzer programı varsa sil. Buna kulaklığın kendi programıda dahil. Ardından Denetim Masası'na girip ses kısmını seç. Kulaklığın üstüne sol tıkla iki kere. Önüne bir pencere çıkacak. O pencerede hangi sekmede olduğunu hatırlamıyorum fakat "diğer programların bu cihazı öncelikli kullanmasına izin ver" gibi bir seçenek olacak. Onu kapat. En sonda sürücüleri güncelle. Ben bu şekilde çözdüm. Eğer kablosunda sorun yoksa bu yöntem çözer büyük ihtimal. Ayrıca jack girişlerini ve USB girişini bir fırçayla temizle. Toz kıl vs. olmasın içinde.

Çözüm
kulaklığın sürücülerini nasıl kaldırıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı