Stereo kullanıyorum. Oyunlardaki performansını pek yorumlayabileceğimi sanmıyorum uzun zamandır ses kasmamı vs. gerektiren oyunları pek ciddi oynayamadım hatta neredeyse oynamadım bile. Ama oynadığım zamanlarda da eskiden 7.1 USB ses kartlı tritton 720+ modelli kulaklıktan aşağı kalır yanı yoktu hatta belki bir tık iyi bile olabilir. Asıl yorumlayabileceğim kısım ise sesler. Bass duyduğumda her seferinde istemsizce gülümsüyorum. Çok güzel ayırt ediyor sanıyorum ki bu çift odalı sürücü sayesinde oluyor ve bildiğim kadarıyla piyasadaki birçok "Gaming" odaklı kulaklıktan daha iyi bass aralığı var. Müzik dinlerken özellikle de FLAC türü olarak dinliyorsam fark hissettiriyor. Bass ve tiz ayrımı gerçekten çok güzel ve iyi hissettiriyor. Profesyonel bir yorum yapamadım bilgi eksikliğinden dolayı ama söyleyebileceklerim bunlar. Kısacası fazlasıyla memnunum. Kulaklık hakkında direkt kötü konuşabileceğim tek durum purple Edition modelinin stok sorunu
. Aylarca takip ettim fakat alacak durumum yoktu, en sonunda almaya karar verdiğimde de stok bulamamıştım:'(
. Kulaklığı ilk aldığım zamanlarda oynadığım düzenli oyunlar vardı bu oyunlara girdiğimde burada böyle bir ses efekti mi varmış, müzikler bu şekilde mi duyuluyormuş diyordum. Halbuki büyük bir ihtimalle ekstra bir şey duyduğumdan değil, ekstra bir şey duymuyordum ama çok daha iyi ve derin hissettiriyordu.