HyperX Cloud Alpha S az ses geliyor

HanzoFerrari

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İşsiz Mühendis
Amazon üzerinden Cloud Alpha S aldım, bugün elime ulaştı, denedim 3-4 saat civarı kullandım. Sesler çok temiz geliyor, kulaklık pedleri çok rahat ama üst tarafı için aynı şeyi söyleyemeceğim ama yine de rahat. Buraya kadar her şey güzel ancak kulaklığın ses seviyesi inanılmaz düşük. Bundan önce Corsair voild Elite kullanıyordum, onu satmaya çalışırken Amazon'da Alpha S'in 1195 TL'ye düştüğünü gördüm ve direk aldım. Az önce iade işlemlerini başlattım, kulaklığı geri gönderiyorum.

Değerli forum arkadaşlarım size asıl sorum, kafamda 2 tane model var Cloud 2 ve Cloud Alpha almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Cloud 2'de dip ses sorunu oluyormuş diye duydum. Bir de Alpha S'in ses seviyesini yükseltebilirsem çok iyi olur ama çok araştırdım bulamadım öyle bir şey. Yeni ses kartı önermeyin, ona ayıracak bütçem yok.

Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max.
Ses kartı: Realtek® ALC892/ALC897 codec (MSI'ın sitesinde yazan bu. B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global)

Konu dışı olacak ama Surround modda Void Elite HyperX karşılaştırması yapabilir misiniz?

Corsair'i çok uzun süre kullandım, ama Alpha S'i 2 gün kullandım, yani karşılaştırma ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama 7.1 konusunda Corsair Void Elite RGB daha iyi bir kulaklık. HyperX Alpha S'te sesler çok yapmacık geliyor. Ama stereo konusundan da Alpha S daha iyi ancak Alpha S'in %100 seviyesi, Void'in %50-60'ı falan ediyor anca.

Corsair'i çok uzun süre kullandım, ama Alpha S'i 2 gün kullandım, yani karşılaştırma ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama 7.1 konusunda Corsair Void Elite RGB daha iyi bir kulaklık. HyperX Alpha S'te sesler çok yapmacık geliyor. Ama stereo konusundan da Alpha S daha iyi ancak Alpha S'in %100 seviyesi, Void'in %50-60'ı falan ediyor anca.

Aslında bende uzun süredir Void Elite'yi kısık buluyorum Alpha S'e geçmeyi de düşünmüyor değildim ne yapsam bilemedim :D Realtek AC1220 ses kartım var.

Aslında bende uzun süredir Void Elite'yi kısık buluyorum Alpha S'e geçmeyi de düşünmüyor değildim ne yapsam bilemedim :D Realtek AC1220 ses kartım var.

Void Elite'i kısık buluyorsan sakın Alpha S'e geçme. Ses kartın önemli değil zaten dahili ses kartı ile geliyor. Sesi çok temiz ve güzel veriyor ancak kısık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı