Selamlar, 1 hafta önce HyperX Cloud Alpha satın aldım ses kalitesi iyiydi ama bass çok az geliyordu Realtek'den EQ ayarı yaptıktan sonra basslar çok iyi olmuştu basslar her vurduğunda kulaklık adeta titriyordu çok hoşuma gitmişti PUBG'de denemek istedim harika ayak sesleri alıyordum 2 kez Win bile aldım fakat kulaklığın mikrofonu bozuk çıkmıştı bu yüzden iade ettim daha sonra ses kartına ekstra para vermek yerine Alpha s almaya karar verdim HyperX Cloud Alpha s blackout Edition kulaklık bugün elime ulaştı fakat sesler çok az geliyor 7.1 açınca ses yükseliyor fakat kaliteli değilmiş gibi çıkıyor PUBG oynayayım dedim oyuna girdim ses az olduğundan adamları duymakta zorlandım bari Alpha modelinde olduğu gibi anakartımın ses girişine bağlıyım dedim fakat bu seferde mikrofon çalışmadı ne yapmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu arada anakartımın ses yongası Realtek® ALC887 codec.
Logitech G Pro X alıp iade etmiştim sesi az geliyor diye, HyperX Cloud Alpha s aldım Amazon. TR'den bayağı uyguna (909 TL). Bunda da ses seviyesi aynı geldi bana, ekstra olarak g Pro X'in basslar kulakları titretebiliyordu bunda bass yok gibi g Pro X'in yanında, şu an iade işlemlerini başlattım Alpha s in. Bana yüksek ses lazım abi ben buna 909 TL para verdim, indirimsiz hali 1350 TL... 1350 TL'lik bir performans vermiyor bence Alpha S, g Pro X'de belki bir tık daha yakın 999 TL'ye almıştım onu da ama bence hak etmiyorlar, Gamepower Medusa vardı bende beats olsun AirPods Pro olsun deneyimledim biliyorum kaliteleri nasıl çok ayrı konumdalar tamam ama bence Cloud Alpha sden daha iyi g Pro X fakat ikisininde ses şiddeti çok az hele ki g Pro X IDE yazılımı yüklediğinde daha da azalıyor sesi ggarip bir şekilde DTS Surround açıyorsun ses bozuluyor tizler tamamen gidiyor ama normal kullanırsan ses normal seviyede bana az geldi orası ayrı fakat basslar bayağı iyi g Pro X'de. Dediğim gibi Medusa vardı bende her türlü seste kasılıyordu ses şiddetibayağı yüksekti kardeşime verdim fakat şimdi gidip Fury X alacağım ben sanırım ses yüksekliğinden dolayı, ses kasmayı her türlü yaparsın zaten kulağın iyiyse ... G Pro X'in sesi keşke biraz daha yüksek olsaydı sadece ona üzüldüm biraz.
Bass boost hangi ayarlarda var ?Alpha s ses kartı üzerinden 7.1 özelliğini aktif edip, ayarlardan bass Boost kısmından yeterli bass düzeyi ayarladığınız zaman düşük ses sorununu halledebilirsiniz. Ben problemi böyle çözdüm.
Heyecanla bekliyorumAlpha s ses kartı üzerinden 7.1 özelliğini aktif edip, ayarlardan bass Boost kısmından yeterli bass düzeyi ayarladığınız zaman düşük ses sorununu halledebilirsiniz. Ben problemi böyle çözdüm.
Bass Boost hangi ayarlarda var?
Heyecanla bekliyorum.
hemen deniyorum biSırasıyla şu adımları uygulayın:
1- Ses denetim masasından "Alpha s Game" aygıtına çift tıklayın.
2- Açılan küçük pencerede "enhancements" sekmesine girin.
3- "Bass Boost" özelliğini aktif edip aşağıdan settings butonuna tıklayın ve "Boost Level" ayarını kendinize göre ayarlayın.
4- Yine "enhancements" sekmesinde "loudness equalization" özelliğini aktif edin. Bu özellik insan seslerini arttırır.
Problem yaşarsanız elden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
dediklerinizi yaptım fark etmedi ses kalitesi ses biraz daha düştü bunları yapınca , 7 . 1 açtığımızda kalite kötüleşiyor zaten ses artıyor ama kalite yokSırasıyla şu adımları uygulayın:
3- "Bass Boost" özelliğini aktif edip aşağıdan settings butonuna tıklayın ve "Boost Level" ayarını kendinize göre ayarlayın.
4- Yine "enhancements" sekmesinde "loudness equalization" özelliğini aktif edin. Bu özellik insan seslerini arttırır.
en yükses seste yeşil çizgileri görüyo musunuz onlyar yarıyı 1 tık geçiyor sadece full seste olmasına rağmen bence yazılımsal bi sıkıntısı varSırasıyla şu adımları uygulayın:
H.
Hemen deniyorum bir.
Dediklerinizi yaptım fark etmedi ses kalitesi ses biraz daha düştü bunları yapınca, 7. 1 açtığımızda kalite kötüleşiyor zaten ses artıyor ama kalite yok.
En yükses seste yeşil çizgileri görüyor musunuz onlyar yarıyı 1 tık geçiyor sadece Full seste olmasına rağmen bence yazılımsal bir sıkıntısı var.