HyperX Cloud Alpha s düşük ses

Çok ilginç. Harici ses kartı ile geliyor ama ses nasıl düşük kalabilir ki? Başka bir sebep olmalı diye düşünüyorum. Sesin düşük olmaması lazım.

7.1 açmaya gerek yok. Üzerinden sesi iyice açtınız mı? Ayarları iyice kontrol edin bence. Bir şeyler yanlış gibi görünüyor. Yada harici ses aparatında bir sorun var bilemiyorum.

Aynı problem bende de var çözünce haber verirseniz sevinirim.

Arkadaslar İnternet'te yabanci sitelerde de ayni sorun var. Bence bu kulaklikta boyle bir olay var. 7.1 acinca sikinti yok ses bayağı iyi ama stereo cok az ses. Ben şu anlik duzelttim gibi ama kulaklikgi kullandigim gunden beri kulagimda bir agri var. 7.1'den mi kaynakli nedir bilmiyorum. Kulakligin yapisindan degil. Kulagimin ici agriyor. Bu sorunla karsilasan var mı?

Sorunu çözebildiniz mi? Bende almak istiyorum fakat sizin gibi birkaç kişinin daha sorununu görünce almaktan vazgeçtim.

Logitech G Pro X alıp geri iade etmiştim sesi az geliyor diye, HyperX cloud alpha S aldım amazon.trden bayağı uyguna (909 TL). Bundada ses seviyesi aynı geldi bana , ekstra olarak G Pro X in basslar kulakları titretebiliyodu bunda bass yok gibi G pro x in yanında , şuan iade işlemlerini başlattım Alpha S in. Bana yüksek ses lazım abi ben buna 909 tl para verdim , indirimsiz hali 1350 tl... 1350 tllik bir performans vermiyor bence alpha S , G Pro X de belki bi tık daha yakın 999 tlye almıştım onuda ama bence hak etmiyorlar , gamepower medusa vardı bende beats olsun airpods pro olsun deneyimledim biliyorum kaliteleri nasıl çok ayrı konumdalar tamam ama bence cloud alpha S den daha iyi G pro X fakat ikisininde ses şiddeti çok az hele ki G pro X ide yazılımı yüklediğinde daha da azalıyor sesi ggarip bi şekilde DTS surround açıyosun ses bozuluyor tizler tamamen gidiyor ama normal kullanırsan Ses normal seviyede bana az geldi orası ayrı fakat Basslar bayağı iyi G pro X de. Dediğim gibi medusa vardı bende her türlü seste kasılıyordu ses şiddetibayağı yüksekti kardeşime verdim fakat şimdi gidip Fury X alacağım ben sanırım ses yüksekliğinden dolayı , ses kasmayı her türlü yaparsın zaten kulağın iyiyse ... G pro X in sesi keşke biraz daha yüksek olsaydı sadece ona üzüldüm biraz.

Alpha s ses kartı üzerinden 7.1 özelliğini aktif edip, ayarlardan bass Boost kısmından yeterli bass düzeyi ayarladığınız zaman düşük ses sorununu halledebilirsiniz. Ben problemi böyle çözdüm.

Alpha s ses kartı üzerinden 7.1 özelliğini aktif edip, ayarlardan bass Boost kısmından yeterli bass düzeyi ayarladığınız zaman düşük ses sorununu halledebilirsiniz. Ben problemi böyle çözdüm.
Bass boost hangi ayarlarda var ?
Heyecanla bekliyorum

Bass Boost hangi ayarlarda var?

Heyecanla bekliyorum.

Sırasıyla şu adımları uygulayın:
1- Ses denetim masasından "Alpha s Game" aygıtına çift tıklayın.
2- Açılan küçük pencerede "enhancements" sekmesine girin.
3- "Bass Boost" özelliğini aktif edip aşağıdan settings butonuna tıklayın ve "Boost Level" ayarını kendinize göre ayarlayın.
4- Yine "enhancements" sekmesinde "loudness equalization" özelliğini aktif edin. Bu özellik insan seslerini arttırır.

Problem yaşarsanız elden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

h
hemen deniyorum bi
dediklerinizi yaptım fark etmedi ses kalitesi ses biraz daha düştü bunları yapınca , 7 . 1 açtığımızda kalite kötüleşiyor zaten ses artıyor ama kalite yok
en yükses seste yeşil çizgileri görüyo musunuz onlyar yarıyı 1 tık geçiyor sadece full seste olmasına rağmen bence yazılımsal bi sıkıntısı var

Dosya Ekleri

• alpha s.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 120

HyperX NGENUITY indirin ve kulaklığın sitesinden son sürüm driveri kurup tekrar deneyebilirsiniz. NGENUITY yazılımı içinde 7.1 özelliğinin aşağısında "Auto-optimize" seçeneği var. Aktif edip sonuca göre hareket edebilirsiniz.

Edit: Söylemeyi unuttum, kulaklığın sesini ses kartından yükseltin. Az evvel yanlış yönlendirme olmaması için denedim. Windows'ta ses seviyesi %100 iken ses kartından da yükseltebildim ses düzeyini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…