HyperX Cloud Alpha S nasıl?

j4xeys

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Anakartimin ses yongası Realtek ALC892, HyperX Cloud Alpha S almak istiyorum çünkü Cloud serisi çok hoşuma gidiyor. Daha önce Cloud Silver kullandım, şimdi bunu kullanmak istiyorum. Bu yonga için belirttiğim kulaklık ne kadar uyumlu olur veya uyumluluk konusunu dert etmeme gerek var mı? Şu anda bu kulaklık Vatan da 1.444₺ ve taksit ile almayı düşünüyorum. Ve son olarak Alpha S muadili hangi markanın modelleri? Son olarak; bu fiyata alabileceğim en iyi modeller nedir? İyi günler.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    297,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklar bence blackshark V2 USB, Logitech G PRO X ve Alpha S bence blackshark V2 daha dengeli bir kulaklık ve rahat. Alpha S genel kullanım için yine iyi ama oyun ön planda ve rahatlığı bayağı iyi bence. Logitech G PRO X güzel kulaklık ama ben çok fazla sorun yaşayan okudum gördüm ve rahatlığı konusunda çok fazla şikayet okudum o yüzden denemeden almamanızı tavsiye ederim bu kulaklığı. Ben de bu kulaklıklar arasında kalmıştım Alpha S almıştım son kararım olarak yine olsa yine Alpha S alırım.

Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklar bence blackshark V2 USB, Logitech G PRO X ve Alpha S bence blackshark V2 daha dengeli bir kulaklık ve rahat. Alpha S genel kullanım için yine iyi ama oyun ön planda ve rahatlığı bayağı iyi bence. Logitech G PRO X güzel kulaklık ama ben çok fazla sorun yaşayan okudum gördüm ve rahatlığı konusunda çok fazla şikayet okudum o yüzden denemeden almamanızı tavsiye ederim bu kulaklığı. Ben de bu kulaklıklar arasında kalmıştım Alpha S almıştım son kararım olarak yine olsa yine Alpha S alırım.
Alpha S USB ses kartı ile sesi az geliyordu. Çözüm bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı