Merhabalar arkadaşlar, dün indirimden Alpha S aldım ama şöyle bir sorunum var. Birçok oyunda ve müzikte test ettim hiçbir sorun yokken CS:GO'da çok fazla ses patlamasi yaşıyorum (silah sesleri vs.). Ses kasmak için sesi açtığım zaman bu sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Kanka sorununun cevabı bende yok fakat ben de kulaklığı almak istiyorum indrimi kaçırmadan. Araştırdım biraz insanlar bassları az ses düzeyi düşük diyorlar sence nasıl.
Kanka sorununun cevabı bende yok fakat ben de kulaklığı almak istiyorum indrimi kaçırmadan. Araştırdım biraz insanlar bassları az ses düzeyi düşük diyorlar sence nasıl.
Onun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur çünkü muhtemelen sohbet çıkar ve arkadaşın sorusu arada kaynar. Ayrı konu açarsanız bilgili olan kişiler daha rahat görür diye düşünüyorum.
Onun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur çünkü muhtemelen sohbet çıkar ve arkadaşın sorusu arada kaynar. Ayrı konu açarsanız bilgili olan kişiler daha rahat görür diye düşünüyorum.
Bugün HyperX Cloud 2 aldım. Başta sesler çok kötüydü, güncelleme yap çözülür dediler. Çözüldü. Ama şu anda bass sesleri çok yüksek geliyor. 1. maç sonunda başımı ağrıtmayı başardı ki ben genelde bass severim. Bu bass sesini nasıl kısabilirim? Bu kulaklık için en iyi CS:GO ayarları nelerdir? Not...