Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #1 HyperX Cloud Alpha S, Cloud 2 ve Arctis 5 arasında kaldım. PUBG oynuyorum. Hangisini almalıyım?
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #2 Duyduğum kdarıyla Cloud 2 kulak terletiyor ama Arctis 5 kullanan kimseden bir şikayet duymadım.
Undomiel Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 41 Yer Mandos'un Salonları Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #3 Hiç düşünmeden Cloud Alpha S alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi forumlar
Hiç düşünmeden Cloud Alpha S alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi forumlar
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 4 Aralık 2020 #5 Bende Alpha s taraftarıyım ama birkaç konu okudum Arctis 5 al falan yazmışlar.
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 605 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Arctis 5 1.5 yıl kullandım sağlam kulaklık.
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 29 Aralık 2020 #7 Arctis 5’de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha S alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam. (Arctis 5’de kullandım)
Arctis 5’de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha S alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam. (Arctis 5’de kullandım)
Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #8 PCancer dedi: Arctis 5’de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha s alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam.(Arctis 5’de kullandım) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim .
PCancer dedi: Arctis 5’de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha s alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam.(Arctis 5’de kullandım) Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim .
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 4 Ocak 2021 #9 Mel7h dedi: Hayırlı olsun kardeşim . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #10 PCancer dedi: Arctis 5'de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha s alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam. (Arctis 5'de kullandım) Genişletmek için tıkla... Dostum kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum da. Cloud 2'den geçeceğim sence değer mi? Dip ses vs. var mı? CS:GO gibi oyunlarda ses kasma açısından nasıl?
PCancer dedi: Arctis 5'de basslar inanılmaz berbat. Ben de 1 ay sonra Alpha s alacağım. Arkadaşta denedim. Muazzam. (Arctis 5'de kullandım) Genişletmek için tıkla... Dostum kulaklığı aldın mı? Bende almayı düşünüyorum da. Cloud 2'den geçeceğim sence değer mi? Dip ses vs. var mı? CS:GO gibi oyunlarda ses kasma açısından nasıl?