HyperX Cloud Alpha s vs Cloud II

Bilgi için teşekkürler hocam. Şaşırdım buna. Ama yine de open back olması dolayısı ile onu tercih etmeyi düşünüyorum. İleride almaya karar verirsem yani. Closed back hoşuma gitmedi dediğim gibi. Mikrofona konuşmakta garip hissettiriyor. Önceki kulaklığım Plantronics 788 idi ve şimdi daha iyi anlıyorum o biraz daha açık tipmiş

Dostum kesinlikle ve kesinlikle Cloud 2. Bende de Asus Tuf B450 Plus Gaming modeli var. ALC892 VD2 8 kanal ses yongası var. Anakart üzerindeki ses kartın iyi değilse Cloud 2 al. Bende çok farketti mesela. Cloud 2 yi önce anakarta taktım normal bir kulaklıkmış gibiydi. Ses kartına takınca kulaklık evrim geçirdi resmen.

Realtec S1200A Codec Cloud 2 nin yanında gelen ses kartından kat kat daha iyi, denemiştim Cloud 2 kullanırken. Yani ses kartı olmayan bir kulaklık al. Cloud Alpha alabilirsin.

Ben de vida probleminden garantiye yolladım benim MH751'i, Game One aldım.
İkinci kez mi yolladınız garantiye? Bir de önceden denemiş miydiniz bilmiyorum ama MH751, Game One/Zero'dan daha iyi ya da onların dengi diyordunuz. Game One aldıktan sonra fikrinizde değişiklik oldu mu?

İkinci kez mi yolladınız garantiye? Bir de önceden denemiş miydiniz bilmiyorum ama MH751, Game One/Zero'dan daha iyi ya da onların dengi diyordunuz. Game One aldıktan sonra fikrinizde değişiklik oldu mu?
İkinci kez yolladım garantiye, ilk seferde vidayı değiştiler fakat 2 ay sonunda vida tekrar gevşedi. Bu sefer para iadesi talep ederek yolladım, yurtdışındaki Cooler Master bu problemin yeni partilerde olmadığını söylüyor ama ben Türkiye'deki hiçbir satıcının yeni parti sattığından emin olamadığımdan tekrar o topa girmek istemedim. Bu sebepten Game One aldım.

MH751 Game Zero'dan daha iyi Game One'dan değil. Game One daha iyi. Aldığım Game One da daha gelmedi, gelince görüşlerimi bildiririm.

Bilgisayarın ses kartını nereden öğreniyoruz? Ve iyi mi kötü mü nasıl biliyoruz bilen biri yardımcı olabilir mi?

Şu ikisinde var mı bilgi başka yerden mi öğreniyoruz

Dosya Ekleri

• ses1.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 162
  • ses2.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 166
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…