HyperX Cloud Alpha S vs Logitech G Pro X

Bütçe
1300
Merhaba aldınız mı hangisini önerirsiniz?

bende bu iki kulaklık arasında kaldım, benim için en önemlisi mikrofon, sizce tercihimi hangisinden yana yapmalıyım. @HMRT

alpha s aldıysanız bu kulaklık hakkın da görüşlerinizi söyler misiniz.

Bende bu iki kulaklık arasında kaldım, benim için en önemlisi mikrofon, sizce tercihimi hangisinden yana yapmalıyım. @HMRT

Alpha S aldıysanız bu kulaklık hakkın da görüşlerinizi söyler misiniz?

Merhaba.
Çok geç cevapladığımın farkındayım ancak daha sonra bakacak arkadaşlar faydalansın diye yazıyorum.

Kulaklık güzel lakin mikrofonun üzerindeki koruyucu çatladı ve bazı yerlerinden koptu adeta küflenmiş gibi.(kullanıma hiçbir engeli yok altında bir koruyucu daha var)

Kablosu çok gereksiz uzun laptop kullanacaklar için. Bu yüzden kabloyu bağladım.

Ses konusunda harika özellikle 7.1'i çok güzel çalışıyor

Kumaş pedleri üzerinde iz kaldı ve geçmiyor katlanma gibi deri pedleri ilk günki gibi.

Uygulaması rezalet hiçbir şey yapılmıyor ekolayzır yok.

Mikrofonu güzel ses boğuk gelmiyor ancak bir miktar burundan konuşuyor gibi çıkıyor Logitech kulaklığın mikrofonu daha iyidir.

Ağırlık olarak çok değil ancak bazen kendini fark ettiriyor.

Terletme yapmıyor yaz aylarında kumaş pad takıyorum lakin kumaş pad ses izolasyonu hiç yapmıyor içerideki ses dışarı dışarıdaki içeri giriyor.

Ses yüksekliği muazzam derece fazla

Ses kasma konusunda harika kulaklık.

Müzik dinleyecekseniz arkasındaki Switch'ler açık konumda iken basslar fazla kapalı iken az geliyor (fazla dediğime bakmayın yok gibi yine de)

Alalı 1.5 yıl oldu bir sorun yaşamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı