Hocam ben o kulaklığa baktım. Fakat gerçek 7.1 olduğundan emin misiniz ? Sitesinde dahi sanal yazıyor.Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız gerçek 7.1 kulaklık.
Cloud Alpha ve Kraken TE arasından Kraken TEAdata XPG Precog H50 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Precog H50 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam ben o kulaklığa baktım. Fakat gerçek 7.1 olduğundan emin misiniz? Sitesinde dahi sanal yazıyor.
Ayrıca sürücülere giden kablo zamanla aşınabilir seviyede gibi duruyor.
Hocam bizde yayılan bir Söylenti bunun gerçek 7.1 oluşu. Aslında 2 sürücü bulunmakta 7 değil.Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız gerçek 7.1 kulaklık.
Cloud Alpha ve Kraken TE arasından Kraken TE.Adata XPG Precog H50 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Precog H50 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ses kartınız iyise dediğim model Alpha S. Yanında gelen ses kartı biraz kalitesiz.Hocam asıl olay ses kartında. Ses kartı sayesinde THX oluyor. Ayrıca kulaklıkta soğutma pedleri bulunduğundan terletmiyor bende.
.
Aynen hocam ancak kulak padleri soğutma jeliyle bile terletiyor.Hocam te çok sağlam bir kulaklık. Kaç kez düşürdüm ne bir çizilme ne bir yamulma. Tamamen metal kalitesini belli eden bir kulaklık.
Ozaman TE sorun olmayacaktır hocam. 10 dakikalık molalarla halledersiniz işi. TE alın geçin.Hocam benim genel alış amacım oyun. Sonradan biraz 7.1 gibi ses kalitesine kaymış olsada. Steam Pubg konusunda beni üzmeyecek bir kulaklık arayışındayım. Gördüm ki bu segmentte beni bu tür konularda çok üzecek bir kulaklık yok. Çünkü oyun Stereo destekliyor. Benim şu an ki amacım kulağımı ağrıtmayacak , terletmeyecek ve uzun kullanım imkanı sunan bir kulaklık olacak. Yani ben pc başında oturunca 6-7 saatte 3-4 kere kalkıp bir mutfağa uğrayan , su içen birisiyim. Kulak ağrıtma konusunda çok sıkıntı yaratırsada iade ederim diye düşünüyorum. Sonuçta bu benim hakkım öyle değil mi ?
Hocam bizde yayılan bir.
Ses kartınız iyise dediğim model Alpha s. Yanında gelen ses kartı biraz kalitesiz.
Aynen hocam ancak kulak padleri soğutma jeliyle bile terletiyor.
O Zaman'te sorun olmayacaktır hocam. 10 dakikalık molalarla halledersiniz işi. Te alın geçin.
Hocam iade sonuçta hakkım değil mi ? Hepsiburada , n11 gibi sitelerden aldığımda koşulsuz iade edebiliyorum.Hocam bizde yayılan bir Söylenti bunun gerçek 7.1 oluşu. Aslında 2 sürücü bulunmakta 7 değil.
Ses kartınız iyise dediğim model Alpha S. Yanında gelen ses kartı biraz kalitesiz.
Aynen hocam ancak kulak padleri soğutma jeliyle bile terletiyor.
Ozaman TE sorun olmayacaktır hocam. 10 dakikalık molalarla halledersiniz işi. TE alın geçin.
Hocam iade sonuçta hakkım değil mi? Hepsiburada, N11 gibi sitelerden aldığımda koşulsuz iade edebiliyorum.
Umarım hocam. THX teknolojisi güzel gibi duruyor. Ayrıca Razer uygulamasının oluşu. İkinci el ürün satıyorum. Bu hafta satarsam ürünlerimi alacağım direk.Hocam iade edecek bir durum oluşacağını sanmıyorum. Bence kontrolcü gayet kaliteli ve güzel. Üstünden bass bile ayarlanabiliyor oluşu beni benden alıyor. Ayrıca üstünden oyun ve arkadaşlarının sesini bile ayarlayabilirsiniz. İnsandan insana farklıdır ama soğutma jeli olduğu için sizi terleteceğini sanmam.
Umarım hocam. THX teknolojisi güzel gibi duruyor. Ayrıca Razer uygulamasının oluşu. İkinci el ürün satıyorum. Bu hafta satarsam ürünlerimi alacağım direk.
Satılık: Hyperx Cloud Earbuds ve SO-DIMM RAM
Hyperx Cloud Earbuds (330₺) : Ürün 12.09.2020 de Vatan bilgisayardan satın alındı ve o günden itibaren 24 ay süre ile garantisi var. Ürün fiyatını en düşük 400 ₺ bulduğum için 370₺ koydum(330 düşürdüm :) ) . Kendim pahalı koyduğumu bile düşünüyorum. Sadece çok fazla kullanmadığım için ilanı...www.technopat.net