Garantide sıkıntı olmuyormuş galiba hyperxe destek attım 1 yıl ztn amazondan garantili oluyormuş 1 sene sonrada hyperx kullanıcıları kırmamak için bazen destek verebiliyormuş
Garantide sıkıntı olmuyormuş galiba HyperX'e destek attım 1 yıl zaten Amazon'dan garantili oluyormuş 1 sene sonrada HyperX kullanıcıları kırmamak için bazen destek verebiliyormuş.
Amazon kargo ücretlerini karşılıyor mu onu tam bilmiyorum ama karşılamıyorsa geliş, gidiş, gümrük ücreti ödüyorsunuz haberiniz olsun. Bu da en az 300 TL falan. Türkiye'de destek alsanız bile ücretli destek oluyor.
Amazon kargo ücretlerini karşılıyor mu onu tam bilmiyorum ama karşılamıyorsa geliş, gidiş, gümrük ücreti ödüyorsunuz haberiniz olsun. Bu da en az 300 TL falan. Türkiye'de destek alsanız bile ücretli destek oluyor.
Büyük ihtimal Fransa'da bir yakını veya kendisi yaşıyor. Ucuza almış burada satmaya çalışıyor, ucuz bir meblağ da değil 650 TL'ye sıfırı varken düşünmeyin bile derim. Amazon.fr garantisi de hiçbir şey ifade etmiyor, ürün Fransa'ya gönderilecek de ölme eşeğim ölme.
Arkadaşlar bende alpha almayı düşünüyorum yanında ses kartıda almak istiyorum anakartım msı H370 gaming pro carbon anakartımı mı değiştirmem lazım anakarta ses kartımı takmam lazım yoksa cloud 2 deki amp ses kartını mı alıyım bokunuya hakimdeğilimde yardım ederseniz sevinirim.