Şu an aktif olarak kullanmaktayım. Birçok konu okudum ama iyi ki almışım diyorum ses kalitesi olsun oyun sesi olsun bass olsun her şeyiyle bana göre tatmin edici bir kulaklık bu paraya daha iyisini bulamazdım diye düşünüyorum.
Herkes eski olan 7.1 ses kartı çıkmıyor diye DTS 2 yıllık kod çıktığı için düşük puan vermişler ve önermiyorlar diye gördüm bence yazılımı o kadar da pahalı bir şey değil 50-60 TL civarı galiba. Aldığınızda ömür boyu aktif olarak orijinal lisansı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Doğru mudur?
Evet ömür boyu orijinal lisans kullanabiliyorsunuz ve ses kartı bana göre o kadar önemli bir şey değil yani benim pek dikkatimi çekmedi açıkçası çünkü bass kalitesi ses kalitesi gayet yerinde.
Ona hakim değilim hocam kusura bakmayın.Sizin ses yonganız nedir acaba hocam? Benimki ALC1220 iyi midir? Besler Mi Cloud Core'yi.
Peki teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.Ona hakim değilim hocam kusura bakmayın.
Ben arkadaşların bu fiyat bandındaki kulaklıklarını kullandım da bu kadar kalitelisini görmedim. Fiyatına kesinlikle değer. Çok rahat, sesi çok iyi veriyor, ağır değil, kablosu uzun, kablosu kaliteli ben alalı 3 ay oldu hiçbir problem yok şimdlik.
Süngerler de bayağı gidecek gibi duruyor. Önceden Arctis 1 vardı onun 4-5 ayda bayağı yıpranmıştı. Bunda şu anlık öyle bir yıpranma görünmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.