HyperX Cloud Core DTS alınır mı?

Bütçe
2000

iWonte

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba. Evet konu direk başlıkta. Önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Alternatif de önerebilirsiniz ama kaliteli bir şey almak istiyorum.

Şuan aktif olarak kullanmaktayım. Bir çok konu okudum ama iyiki almışım diyorum ses kalitesi olsun oyun sesi olsun bass olsun herşeyiyle bana göre tatmin edici bir kulaklık bu paraya daha iyisini bulamazdım diye düşünüyorum.

Şu an aktif olarak kullanmaktayım. Birçok konu okudum ama iyi ki almışım diyorum ses kalitesi olsun oyun sesi olsun bass olsun her şeyiyle bana göre tatmin edici bir kulaklık bu paraya daha iyisini bulamazdım diye düşünüyorum.

Herkes eski olan 7.1 ses kartı çıkmıyor diye DTS 2 yıllık kod çıktığı için düşük puan vermişler ve önermiyorlar diye gördüm bence yazılımı o kadar da pahalı bir şey değil 50-60 TL civarı galiba. Aldığınızda ömür boyu aktif olarak orijinal lisansı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Doğru mudur?

Herkes eski olan 7.1 ses kartı çıkmıyor diye DTS 2 yıllık kod çıktığı için düşük puan vermişler ve önermiyorlar diye gördüm bence yazılımı o kadar da pahalı bir şey değil 50-60 TL civarı galiba. Aldığınızda ömür boyu aktif olarak orijinal lisansı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Doğru mudur?

Evet ömür boyu orijinal lisans kullanabiliyorsunuz ve ses kartı bana göre o kadar önemli bir şey değil yani benim pek dikkatimi çekmedi açıkçası çünkü bass kalitesi ses kalitesi gayet yerinde.

Ben arkadaşların bu fiyat bandındaki kulaklıklarını kullandım da bu kadar kalitelisini görmedim. Fiyatına kesinlikle değer. Çok rahat, sesi çok iyi veriyor, ağır değil, kablosu uzun, kablosu kaliteli ben alalı 3 ay oldu hiçbir problem yok şimdlik.
Süngerler de baya gidecek gibi duruyor. Önceden Arctis 1 vardı onun 4-5 ayda bayağı yıpranmıştı. Bunda şuanlık öyle bir yıpranma görünmüyor.

Ben arkadaşların bu fiyat bandındaki kulaklıklarını kullandım da bu kadar kalitelisini görmedim. Fiyatına kesinlikle değer. Çok rahat, sesi çok iyi veriyor, ağır değil, kablosu uzun, kablosu kaliteli ben alalı 3 ay oldu hiçbir problem yok şimdlik.
Süngerler de bayağı gidecek gibi duruyor. Önceden Arctis 1 vardı onun 4-5 ayda bayağı yıpranmıştı. Bunda şu anlık öyle bir yıpranma görünmüyor.

Hmm. Tamamdır hocam çok sağ olun yazdığınız için. Zaten hep deriz ya HyperX kalitesidir diye ama ben yine de bir kuşkulanma yarattı bu kulaklık la ilgili puanlandırma o yüzden konu açtım. Peki siz hangi ses yongasını kullanıyorsunuz? Benimkisi ALC1220 iyi midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı