Elektronik HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık 1899 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
1735404971712.png

Vallahi Cloud 2 wirelss, 2K'ya düştüğünde de alamadım. O ara çok borcum vardı girmek istemedim. Bu fiyata düşerse kaçırmam yine zor olsa da...

Hocam bende var açık konuşayım kulaklık güzel ama böyle tryhard takılan birisi değilsen çok da gitmiyor yani ses kalitesi çok iyi oyun açısından falan ama tryhard değilim G435 alsam da olurmuş ama stereo mu deniyor o onda yokmuş yani oyun için gitmezmiş.

Hocam bende var açık konuşayım kulaklık güzel ama böyle tryhard takılan birisi değilsen çok da gitmiyor yani ses kalitesi çok iyi oyun açısından falan ama tryhard değilim G435 alsam da olurmuş ama stereo mu deniyor o onda yokmuş yani oyun için gitmezmiş.
Eskiden tryhard oynardım da son 1-2 senedir yok. Sadece LoL onda da gereksiz. Ama kablosuz geçmek istediğim için istiyorum sadece.

Eskiden tryhard oynardım da son 1-2 senedir yok. Sadece LoL onda da gereksiz. Ama kablosuz geçmek istediğim için istiyorum sadece.

Tamam o zaman en rahat kulaklık G435'dir sizin için. Arkadaşımın deneyimlerini anlatayım size. Öncelikle arkadaşım bu kulaklığı geçen sene aldı, kulaklığın çok rahat olduğunu tüy gibi olduğunu ama dediğim gibi kulaklığın hoparlörünün ses kasmaya değil yani stereo olmadığını söyledi ses kalitesi güzelmiş ama mikrofonu dahili mikrofon olduğu için kötüymüş o yüzden ek bir mikrofon olabilir dedi ama eğer konuşma yapmıyorsanız ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Ama gerçekten mikrofonu o kadar da kötü olmasın diyorsanız çok daha ucuz muadil olan Havit Fuxi H3 önerebilirim size 2 farklı arkadaşım kullanıyor ikisi de beğendi Dongle'i çok fazla tak çıkar yapmazsanız hasar görmez 950₺ ye kablosuz kulaklık olağanüstü. Bende Cloud 3 Wireless var ama dışarı çıkarmıyorum tabii ki de. O yüzden bende H3 almayı düşünüyorum JBL gibi kulaklıklara göre ses kalitesi bana kalırsa daha iyi bir de 3 mod desteği olduğu için benim hoşuma gidiyor ama dediğim gibi mikrofonu kafaya çok takmıyorum rahatlık her zaman önde derseniz G435 ve G733'ü kesinlikle önerebilirim.

ben Cloud 2 Core Wireless almak istiyorum. Film, Müzik ve FPS Oyunlarında (Sadece CS2 oynuyorum) beni tatmin eder mi ? Cloud 2 kablolu kullanıyorum ama artık kablosuza geçmeye karar verdim. Tavsiye eder misin ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı