HyperX Cloud Core mi SteelSeries Arctis Nova 1 mi?

Bütçe
2000 TL - 2500 TL

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Kulaklık almayı düşünüyorum. Klavyem, farem SteelSeries. Kulaklığı da SteelSeries'ten alıp, bir set gibi 3 ekipmanımın da SteelSeries olmasını istiyorum. Ama arkadaşlarıma danıştığımda ve forumlarda incelediğimde bana Cloud'un daha mantıklı olduğunu söylüyorlar. Daha rahat, daha büyük ve daha yumuşak imiş. Sanal 7.1 desteği var imiş. Ama Nova 1'de 7.1 desteği yok imiş. Oyun oynayacağım, videolar izleyeceğim ve daha nicelerini yapacağım. CS2, Fortnite, GTAV gibi oyunlar oynayacağım. Ve ayrıyeten video, film gibi şeyler izleyeceğim için, ikisinden birisini almak konusunda kararsız kaldım. Açık konuşmak gerekirse kafa orantım biraz büyük, o yüzden HyperX'e yöneliyor gibiyim. Hem video ve film izleyip hem de oyunlar oynamak için ikisinden hangisini almam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal 7.1 için kulaklık alınmaz bence hocam hemen hemen çoğu sanal benzer oluyor o yüzden stereo ses performansına bakmanız daha iyi olur.

Hocam SteelSeries'i de düşündüm ama kafa yapım büyük olduğu için rahatsız edebileceği öngörüsündeyim. Çünkü Nova 1 bayağı küçük. Aralarında 300 TL gibi bir fiyat farkı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı