HyperX Cloud Core vs Ozone Rage ST vs SteelSeries Siberia P100 vs SteelSeries 3H V2 vs jwmaster 20b

Hangisi?

• HyperX Cloud Core

Oy: 7 87,5%
  • Ozone Rage ST

Oy: 0 0,0%
  • SteelSeries Siberia P100

• SteelSeries 3H V2

Oy: 1 12,5%
  • jwmaster 20b

• Oy verenlerin toplamı
    8

Ulaş Çetin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir kulaklık düşünüyorum sizce hangisi? Jwmaster 20b oyun kulaklık değil ama müzik konusunda çok iyi. Alan herkes memnun. Müzik ve oyun için alıyorum. Yüksek seste cızırtı olmaması ve sesin kaliteli gelmesi önemli.

Aralarındaki en önemli fark farklı kitleye hitap etmeleri. Cloud Core bir oyuncu kulaklığı, JWMaster müzik kulaklığı. Siz ikisi içinde kullanacaksınız fakat şunu gözden geçirin, en çok ne yapacağım, oyun mu daha çok oynayacağım müzik mi daha çok dinleyeceğim. Birde oynadığınız oyun türlerini ele almakta fayda var. FPS oynuyorsanız kesinlikle oyuncu kulaklığına ihtiyacınız var.

Aralarındaki en önemli fark farklı kitleye hitap etmeleri. Cloud Core bir oyuncu kulaklığı, JWMaster müzik kulaklığı. Siz ikisi içinde kullanacaksınız fakat şunu gözden geçirin, en çok ne yapacağım, oyun mu daha çok oynayacağım müzik mi daha çok dinleyeceğim. Birde oynadığınız oyun türlerini ele almakta fayda var. FPS oynuyorsanız kesinlikle oyuncu kulaklığına ihtiyacınız var.

Müzik benim için daha önemli jwmaster mı alayım? HyperX'in ses kalitesi beni tatmin eder mi? Aralarında çok büyük fark olur mu?

Bolca oyunda oynayacağım ama profesyonel değilim.

Müzik için JWmaster mı?

@zonar Cevap verin lütfen.

HyperX o fiyata çok iyi. Onuda alabilirsiniz. Şahsen ben müzik konusunda ve kulaklık konusunda çok tecrübeli olmadığım için HyperX alırdım, müzikde dinlerdim oyunda oynardım.

JWMaster müzik kulaklığıdır ama bu Cloud Core ile müzik dinleyemezsin anlamına gelmez. JWMaster müzik konusunda daha iyi performans verecektir ancak bence bu fiyata Cloud Core' yi kaçırma. Cloud Core ile daha kaliteli oyun deneyimi yaşayabilirsin, müzik de dinlersin seni yarı yolda bırakmaz. Artı bir de mikrofonu var.

Diğerleri hakkında ne düşünüyorsunuz? HyperX Cloud Core almayı düşünüyorum ama diğerleri hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Steelseries'ler ve Ozone Rage ST hakkında ne düşünüyorsunuz?

JWmaster 5.1 kullanıyor onuda belirteyim. HyperX kaç kullanıyor?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı