HyperX Cloud Core vs SteelSeries Arctis Nova 1

tomey

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Ortalama bütçem ikisinin fiyat bandı aralığında. Maksimum 1700-1800'lere çıkabilirim. Sizce hangisini almalıyım?

Ortalama bütçem ikisinin fiyat bandı aralığında. Maksimum 1700-1800'lere çıkabilirim. Sizce hangisini almalıyım?
ikiside baya iyi ama benim tercihim steelseries olurdu hem yapisi ses kalitesi derken hyperX'den daha onde gibi cloud 2 olsa tam tersini dusunebilirdim. Nova 1 o fiyatta en iyisi zaten.

İkisi de bayağı iyi ama benim tercihim SteelSeries olurdu hem yapisi ses kalitesi derken HyperX'den daha onde gibi Cloud 2 olsa tam tersini dusunebilirdim. Nova 1 o fiyatta en iyisi zaten.

Kafamı karıştıran tek şey aslında uzlamsal ses olması 7.1 olmadığı için bir şüphe ediyorum lakin HyperX'te DTS X steelseriestede sonar altyapısı oldugı için karar vermekte zorluk çekiyorum.

Kafamı karıştıran tek şey aslında uzlamsal ses olması 7.1 olmadığı için bir şüphe ediyorum lakin HyperX'te DTS X steelseriestede sonar altyapısı oldugı için karar vermekte zorluk çekiyorum.

Rempıç kulaklıklarda7.1 ama kalitesi ortada mağazalarda deneyip alabilirsin Teknosa'da olması gerek HyperX MediaMarkt'a.

Hocam desteğinizden dolayı çok sağ olun kararımı tamamen değiştirim Arctis Prime alma kararı aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı