HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Amazon'da 950TL'ye düşmüş ve piyasa da normal fiyatı 2300TL. Bu kadar büyük bir indirim varken almamak hata gibi duruyor fakat kulaklık daha yeni çıkan bir kulaklık olduğu için forumda çok konu görmedim. Peki bu kulaklık alınır mı?

Mevcutta Cloud Alpha S kulaklık kullanıyorum.Kablosuz kulaklık arayışındayken çok uygun bir fiyata satışa çıktığı için dayanamayıp satın aldım. Sanırım kulaklığın tek eksik yanı Chat/Game dengeleme özelliğinin olmaması. Bence stok yakalarsanız ve ihtiyacınız var ise direkt satın alın. Bir da bu fiyatlara zor görürüz 😅

Mevcutta Cloud Alpha S kulaklık kullanıyorum. Kablosuz kulaklık arayışındayken çok uygun bir fiyata satışa çıktığı için dayanamayıp satın aldım. Sanırım kulaklığın tek eksik yanı Chat/Game dengeleme özelliğinin olmaması. Bence stok yakalarsanız ve ihtiyacınız var ise direkt satın alın. Bir da bu fiyatlara zor görürüz 😅

Chat/game dengeleme derken kastettiğiniz nedir şu an almayı düşünüyorum + ve eksilerini söyleyebilir misiniz?

Mevcutta Cloud Alpha S kulaklık kullanıyorum. Kablosuz kulaklık arayışındayken çok uygun bir fiyata satışa çıktığı için dayanamayıp satın aldım. Sanırım kulaklığın tek eksik yanı Chat/Game dengeleme özelliğinin olmaması. Bence stok yakalarsanız ve ihtiyacınız var ise direkt satın alın. Bir da bu fiyatlara zor görürüz 😅

Ve sormak istediğim bir soru daha var kulaklıkta ses kartı yok diye biliyorum gördüğüm kadarıyla bu Cloud 2 de ki gibi ayarlamalar nereden yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı