HyperX Cloud Core Wireless nasıldır?

  • Konuyu başlatan Dayex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 222

Dayex

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
79
Max 1500 TL'lik kulaklık arıyorum. Bu bütçe civarında kablosuz bu HyperX modeli ve Logitech G435 var. Masamdaki kablo karmaşasından kurtulmak için kablosuza yönelmeye çalışıyorum. Şu anda JBL T450BT kullanıyorum ve kablosuzun rahatlığına alışığım. Harici bir Rampage mikrofon kullanıyorum. Hem kulaklık upgradelemek için hem de harici mikrofondan kurtulmak için kablosuz oyuncu kulaklığına yöneldim. Arkadaşlarla rekabetçi oyunlar oynarım fakat rank kasmalı ciddilik seviyesinde oynamayız. Bol bol Discord'da konuşuyorum o yüzden bu kulaklıklarda tek tereddütüm mikrofon kalitesi. Yorumlarda rezalet yazılsada YouTube'deki testlerde o kadar da rezil değil. Sizce bu iki model alınır mı? Yoksa gerçekten sorun oluşturacaksa kabloluya mı yönelmeliyim? (kabloluya yöneleceksem 1500 TL'ye çok çıkmayı istemem)
 
Kabloluya yönelme sakın. Bende bu kulaklık var DC'de konuşuyoruz bütün gün, rahatsızlık ya da rezalet gibi bir şey diyen olmadı. Mikrofonu yukarı çevirince kapatıyor olması kullanışlı bence. Ses seviyesi de kalitesi de JBL'e yakın. İyi ses kasılıyor.
 
Ben de bir arayışa girmiştim ve zaten kablolu kullandığım ve alışık olduğum için için 500-1000 gibi fazladan para verip kablosuz modelleri almamayı tercih ettim açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı