2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 1 Eylül 2022 #1 Piyasadan daha uygun bir fiyata 7 saatliğine Prime üyelerine özel olarak Amazon'da indirime girmiş. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Piyasadan daha uygun bir fiyata 7 saatliğine Prime üyelerine özel olarak Amazon'da indirime girmiş. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
sdfser Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Mikrofonu olmasa keşke. ExclusiveeN dedi: Piyasadan daha uygun bir fiyata 7 saatliğine Prime üyelerine özel olarak Amazon'da indirime girmiş. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Genişletmek için tıkla...
Mikrofonu olmasa keşke. ExclusiveeN dedi: Piyasadan daha uygun bir fiyata 7 saatliğine Prime üyelerine özel olarak Amazon'da indirime girmiş. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Genişletmek için tıkla...
cilginsharkysahilde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #3 sdfser dedi: Mikrofonu olmasa keşke. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu çıkartılabiliyor.
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 1 Eylül 2022 #4 Arkadaşlar Cloud Alpha S iade edilip bu kulaklık alınmalı mı sizce ? Ses kasma ve müzik konusunda hangisi daha iyidir ?
Arkadaşlar Cloud Alpha S iade edilip bu kulaklık alınmalı mı sizce ? Ses kasma ve müzik konusunda hangisi daha iyidir ?
CookLeak Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #5 Dip ses sorunu var ve yorumlarda bataryasının kötü olduğunu söylüyorlar.
G gotenokaru Hectopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 235 1 Eylül 2022 #6 CookLeak dedi: Dip ses sorunu var ve yorumlarda bataryasının kötü olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... 1250 liraya kaç saat batarya süresi bekliyorsunuz? Tek şarjda 20 saat kullanılabiliyor cihaz. Dip ses sorunu bende yok. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
CookLeak dedi: Dip ses sorunu var ve yorumlarda bataryasının kötü olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... 1250 liraya kaç saat batarya süresi bekliyorsunuz? Tek şarjda 20 saat kullanılabiliyor cihaz. Dip ses sorunu bende yok.
soilobi Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #7 Kullanıyorum kulaklığı dip ses sorunu yok.20 saat gidiyor şarj.Şarj dolum süresi yaklaşık 3 saat
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #8 soilobi dedi: Kullanıyorum kulaklığı dip ses sorunu yok.20 saat gidiyor şarj.Şarj dolum süresi yaklaşık 3 saat Genişletmek için tıkla... Şarjda iken kullanılanılıyor mu, kullanırken bir sorun oluyor mu?
soilobi dedi: Kullanıyorum kulaklığı dip ses sorunu yok.20 saat gidiyor şarj.Şarj dolum süresi yaklaşık 3 saat Genişletmek için tıkla... Şarjda iken kullanılanılıyor mu, kullanırken bir sorun oluyor mu?
soilobi Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #9 zeuswishing dedi: Şarjda iken kullanılanılıyor mu, kullanırken bir sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şarjda iken kullanılıyor.Ama ben kullanmadım bana fazlasıyla yetiyor zaten şarj süresi
zeuswishing dedi: Şarjda iken kullanılanılıyor mu, kullanırken bir sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şarjda iken kullanılıyor.Ama ben kullanmadım bana fazlasıyla yetiyor zaten şarj süresi
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 1 Eylül 2022 #10 Son 1 saat kaldı ve fiyatı 1.049 TL'ye düştü.