Elektronik HyperX Cloud Core Wireless Prime Özel 1249 TL

Çok sıkma veya baş ağrıtma durumu oluyor mu? Malzemesi nasıl çabuk kırılır mı? İyi kötü yanları neler?
Hocam kafa yapısına göre değişebilir.Baş ağrıtma 10 saat uzun süre kullanımda ağrı yapma oluyor.O da normal 10 saatte göre.Malzemesi gayet iyi bence.Tek eksi yanı deri pedler bu sıcaklarda yakar haberiniz olsun

Gecikme yok. Mikrofonu gayet iyi net anlaşılıyor. Discord'da arkadaşlar beğendi ses kalitesini çok net ve temiz geldiğini söylediler. Ses kalitesi güzel bence yüzde 40 da kullanıyorum ses seviyesini.

Kablolu kullandığınızda sorun çıktı mı? Beğenmediğiniz kötü yanları neler?

Gecikme yok.Mikrofonu gayet iyi net anlaşılıyor.Discordda arkadaşlar beğendi ses kalitesini çok net ve temiz geldiğini söylediler.Ses kalitesi güzel bence yüzde 40 da kullanıyorum ses seviyesini.
Hocam sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim 😀. 200 lira verip Alpha almak arasında kalmıştım ama kablosuz olması çeldi beni.

Kablolu kullandığınızda sorun çıktı mı? Beğenmediğiniz kötü yanları neler?
Hocam kablolu kullanılmıyor.Şarj olurken kullanabiliyorsun sadece ve şarj olurken kullanmadım açıkcası bataryanın ömründen gitmemesi için

Malzeme yapısı kaliteli mi? Çabuk kırılmaya müsait mi?
Malzemesi yapısı ortalama yani kötü değil cloud 2 wireless göre tabi malzemeden kısılmış ama kasası iyi sağlam şuanlık sıkıntısı yok

Hocam sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim 😀. 200 lira verip Alpha almak arasında kalmıştım ama kablosuz olması çeldi beni.
Hayırlı olsun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı